Angenita de Jong-Oosterink

Angenita de Jong-Oosterink (1960) weet wat ze wil: de bibliotheek als plek in de samenleving waar iedereen welkom is en kan meedoen.

De functie van regiomanager Noordoostpolder-Urk is haar dan ook op het lijf geschreven. Op energieke en enthousiaste wijze coacht zij haar team van 20 medewerkers, netwerkt en legt verbindingen met andere organisaties. “In de huidige en toekomstige bibliotheek is iedere vorm van samenwerking mogelijk en iedereen brengt kennis en inspiratie mee. Daarom werk ik graag samen met andere organisaties om met elkaar meer te kunnen betekenen voor de inwoners van de Noordoostpolder en Urk”. Met haar nuchtere blik ziet zij altijd mogelijkheden en realiseert haar plannen op daadkrachtige wijze.