Jan Steffens

Een echte wielrenner in de zomer en een hardloper in de winter maar voetbal blijft voor hem het leukste spelletje. Jan Steffens (1958), informatief breed geïnteresseerd is nu werkzaam als manager Bedrijfsdiensten

In 1981 begonnen als Hoofd bij de bibliotheek in Tubbergen. Toch trekt hij al snel de stoute schoenen aan en solliciteert met succes naar de functie van directeur bij de bibliotheek in Emmeloord. Volgens hem is de dienstverlening in de bibliotheek altijd in ontwikkeling. Zijn doel is de bibliotheek in de samenleving nog meer van maatschappelijke waarde te laten zijn. Want wie wil zich niet blijven ontwikkelen?! Jan zijn kracht ligt in het meenemen van mensen, hij is ook echt een mensen-mens en tja, dat komt goed van pas wanneer hij weer een prachtig toneelspel geeft bij een van onze personeelsbijeenkomsten. Met Jan op een feestje weet je nooit in welk kostuum hij nu weer tevoorschijn komt.