Vrienden van de Bieb

Vrienden van de Bieb is een aparte stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen, projecten en literaire cafés.

Literair café

Elk jaar regelen De Vrienden het programma van het Literair café. Als Vriend is het literair café gratis te bezoeken. Binnenkort worden de schrijvers voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt.

Boekverkoop

Twee keer per jaar houdt de stichting een grote boekverkoop, waarbij afgeschreven materialen van de bibliotheek verkocht worden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de bibliotheek.

Gerealiseerde projecten door Vrienden en Sponsoren

De afgelopen jaren financierden de Vrienden van de Bieb al verschillende projecten voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, zoals een nieuwe geluidsinstallatie, een beamer, een koffieautomaat en een podium. Daarnaast organiseert de stichting ook vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs en dragen ze regelmatig bij voor extra auteurs. Voor FlevoMeer Bibliotheek is de stichting dan ook van onschatbare waarde.

Vriend worden

Word ook Vriend en steun daarmee de bibliotheek en profiteer tevens van de voordelen. Als Vriend bieden wij u:

• uw eigen Vriendenpas
  • gratis toegangskaarten voor het literair café dat vijf keer per jaar wordt gehouden. Kijk voor actuele data in de agenda.
  • één keer per kwartaal een Vrienden van de Bieb nieuwsbrief
  • kortingen voor bepaalde activiteiten en evenementen
  • eerste vijf boeken gratis bij alle boekverkopen van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

U kunt zich aanmelden bij de infobalie van de bibliotheek of via dit formulier.

Als u lid wilt worden van de Vrienden van de Bieb, kunt u uw vriendenbijdrage van minimaal €20,- per jaar overmaken op rek. nr. NL 25 SNSB 0905 9038 54 o.v.v. Vrienden van de Bieb, waarna u uw Vriendenpas thuis gestuurd krijgt.