VVV in FlevoMeer Bibliotheek

In FlevoMeer Bibliotheek Lelystad én in FlevoMeer Bibliotheek Dronten zit een VVV agentschap.

Lelystad

Het VVV-informatiepunt staat in de hal. De VVV biedt informatie over toeristische activiteiten in Lelystad aan de bezoekers van Lelystad, maar ook aan eigen inwoners. Alle informatie over wat er in Lelystad te doen is, gebundeld in één gezellige huiskamer. Het VVV informatiepunt biedt informatie over de veelzijdigheid van Lelystad. Evenementen, activiteiten, voorstellingen, bezienswaardigheden en informatie over verschillende toeristische attracties. Het VVV informatiepunt is open van maandag tot en met zaterdag. De fietsknooppuntenroutes zijn bij de servicebalie van de bibliotheek te krijgen.

Samenwerking

City Marketing Lelystad voert de regie over het agentschap en werkt nauw samen met FlevoMeer Bibliotheek Lelystad (huisvesting en informatievoorziening) en Toerisme Flevoland (licentiehouder van VVV Nederland).

Dronten

In FlevoMeer Bibliotheek Dronten is ook een VVV agentschap. In het agentschap kun je informatie vinden over de toeristische en recreatieve bedrijven in de gemeente Dronten. Zoek je een leuk bedrijf om te overnachten, te eten of gewoon een activiteit voor de zondagmiddag, kom naar FlevoMeer Bibliotheek Dronten en wij helpen je graag verder. Bij de klantenservice kun je ook terecht voor de VVV Cadeaukaart en de Nationale Dinercheque. In de zomermaanden is een agentschap aan de Flevoboulevard geopend volgens de formule van een shop-in-shop, bij restaurant de Bremerbergsehoek te Biddinghuizen.