Aanvraagformulier AfhaalBieb Urk

Wil je graag blijven lezen tijdens de lockdown? Met de AfhaalBieb is het voor alle leden mogelijk om een pakket van 4 boeken af te halen of te laten bezorgen. Geef je voorkeuren op via onderstaand formulier. Op basis hiervan stellen onze medewerkers voor jou een boekenpakket samen.

Heb je iets gereserveerd? Dan kun je dit pas ophalen als je een bevestiging hebt ontvangen dat de reservering voor je klaarstaat. Tijdens de openingstijden van de AfhaalBieb kun je je reservering dan ophalen.

Als extra service op Urk kun je ervoor kiezen het boekenpakket te laten bezorgen. Dit gebeurt op maandag tussen 18.00 en 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Heb je vragen over de afhaalservice? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

GeboortedatumVerplicht
Ik wil het tasje laten thuisbezorgen

Vul hier het genre in dat je voorkeur heeft. Meerdere opties mogelijk.

Genre (volwassenen)

Van 20 t/m 30 januari zijn het de Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek 'Coco kan het' in de spotlights. Om tijdens dit voorleesfeest extra vaak voor te lezen, kun je nu speciale NVLD Voorleestasjes aanvragen. Hierin zitten ook leuke Coco-extra's. 

Jeugdboeken
Genre
Ander materiaal

Tijdschriften kunnen alleen op titel worden aangevraagd, niet op specifiek nummer.

We zorgen ervoor dat jouw boekenpakket na 2 werkdagen klaarstaat in de Bibliotheek of bij je wordt thuisbezorgd als je dat hierboven hebt aangegeven.

Je ontvangt een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres.