Onze vestigingen zijn gesloten t/m 20 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Aanvraagformulier AfhaalBieb Zeewolde

Wil je graag blijven lezen tijdens de lockdown? Met de AfhaalBieb is het voor alle leden mogelijk om een pakket van 4 boeken af te halen. Geef je voorkeuren op via onderstaand formulier. Op basis hiervan stellen onze medewerkers voor jou een boekenpakket samen.

Heb je iets gereserveerd? Dan kun je dit pas ophalen als je een bevestiging hebt ontvangen dat de reservering in je vestiging klaar staat. Hierin staan de tijden wanneer je je reservering kunt ophalen.

Als extra service in Zeewolde kun je ervoor kiezen het boekenpakket te laten bezorgen. Deze service is bedoeld voor iedereen die binnen de kwetsbare doelgroepen valt en daardoor liever niet naar de Bibliotheek komt. Wij bezorgen het pakket op donderdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.

Heb je vragen over de afhaalservice? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

GeboortedatumVerplicht
Ik wil het tasje laten thuisbezorgen

Vul hier het genre in dat je voorkeur heeft. Meerdere opties mogelijk.

Genre (volwassenen)
Jeugdboeken
Genre
Ander materiaal

Tijdschriften kunnen alleen op titel worden aangevraagd, niet op specifiek nummer.

We zorgen ervoor dat jouw boekenpakket na 2 werkdagen klaarstaat in de Bibliotheek of bij je wordt thuisbezorgd als je dat hierboven hebt aangegeven.