Onze vestigingen zijn gesloten t/m 20 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Ja, ik meld me aan voor de cursus DigiSterker in Dronten

Wilt u leren hoe u gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van bijvoorbeeld de gemeente, de SVB en de Belastingdienst? De gratis cursus DigiSterker helpt u op weg. Deze cursus wordt georganiseerd met medewerking van SeniorWeb Dronten.

Onderdeel 1 In de eerste les wordt het aanvragen van een DigiD behandeld en hoe deze te activeren. Het activeren van de DigiD vindt thuis plaats met  een handleiding die u tijdens de eerste les ontvangt.

Onderdeel 2 De blauwe envelop verdwijnt en verstuurt de Belastingdienst de gegevens naar uw account van mijnoverheid.nl. Tijdens deze lessen gaat u inloggen op Mijn DigiD. Verder komen de websites van de gemeente en regelhulp.nl ruim aan bod.

Wanneer u al een DigiD heeft, hoeft u alleen onderdeel 2 volgen.

De cursus wordt gegeven in het OLC in de Meerpaal.

 

Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u zich inschrijven voor de onderdelen 1 en 2, die samen uit vier lessen bestaan. Wanneer u al wel een DigiD heeft, dan hoeft u zich alleen voor onderdeel 2 in te schrijven.

Cursusdata Dronten Verplicht

Vink de cursusdata van uw keuze aan. Wanneer u al een DigiD heeft, hoeft u alleen onderdeel 2 te volgen.