Al onze vestigingen zijn voorlopig nog gesloten. Met de Afhaalbieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Tips voor Thuis voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Aanmelden Boekpresentatie

Op dinsdagavond 20 april presenteren vijf auteurs in een live-evenement van FlevoMeer Bibliotheek hun nieuwste sprookjesbundel voor jongeren: 'Er was eens – Het hart van een schurk’. Cathinca van Sprundel, Miranda Peters, Marijke F. Jansen, Sandra J. Paul en Suzanne Peters kozen voor de verhalen in deze bundel eens niet voor het perspectief van de helden, maar juist voor dat van de slechteriken. Het zijn dus vijf verhalen die bekend in de oren klinken, maar die verteld worden vanuit de personen die er niet zo goed vanaf komen. De boekpresentatie duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur en iedereen kan gratis deelnemen aan het live-evenement.