Onze vestigingen zijn gesloten t/m 15 maart. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Vrienden van de Bieb Lelystad

Vriend worden

Word ook Vriend en steun daarmee de bibliotheek en profiteer tevens van de voordelen. Vanaf € 22,50 per jaar bent u al Vriend, maak het bedrag over op rekeningnummer NL 25 SNSB 0905 9038 54 o.v.v. Vrienden van de Bieb. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt u uw Vriendenpas thuis gestuurd.

Als Vriend bieden wij u:

• gratis toegangskaarten voor het literair café dat vijf keer per jaar wordt gehouden
  • kortingen voor bepaalde activiteiten en evenementen
  • eerste twee boeken gratis bij alle mini-boekverkopen van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kijk voor actuele data in de agenda.

Aanhef