Word nu lid

Wilt u lid worden van FlevoMeer Bibliotheek? Dan kunt u dat nu direct online regelen. Gemakkelijk en snel door meteen met iDEAL te betalen. Ook jeugdleden kunnen zich online inschrijven, maar wel met toestemming van ouder of verzorger. Die persoon moet zich in de bibliotheek legitimeren. Download hier het toestemmingsformulier.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) ontvangt u de bibliotheekpas in de vestiging van FlevoMeer Bibliotheek van uw keuze. Kijk bij de openingstijden wanneer de bibliotheek open is. Een aantal van onze vestigingen heeft zelfservice uren. Voor het ophalen van uw pas bent u welkom tijdens de fullservice uren.

Lid worden kan ook in één van onze vestigingen. U heeft dan meteen uw bibliotheekpas en u kunt direct boeken lenen.

Inschrijven dorpen Noordoostpolder

Kinderen van 0 tot 12 jaar die níet op een basisschool zitten en wel lid willen worden van de bibliotheek op school, zijn van harte welkom. Bekijk de openingstijden van de bibliotheken op school in de dorpen.

Vrienden van de Bieb Lelystad

 

Vrienden van de Bieb Lelystad is een aparte stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen en projecten. Word ook Vriend en steun daarmee de bibliotheek en profiteer tevens van de voordelen.