Onze vestigingen zijn gesloten t/m 28 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Bibliotheek op School

Op elke school in een dorp van de Noordoostpolder is een goed ingerichte bibliotheek. De Bibliotheek op school is een uniek samenwerkingsproject van AVES, SCPO en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen gebruik maken van de bibliotheek op school en er is een aantrekkelijk aanbod van zowel lees- als informatieve boeken. Elke basisschoolleerling uit ieder dorp wordt lid van FlevoMeer Bibliotheek en kan boeken lenen voor in de klas maar ook voor thuis.

 

Openingstijden

Tijdens de schoolvakanties zijn de bibliotheken op school niet open. Je bent dan van harte welkom in de bibliotheek in Emmeloord.

Inschrijven

Ook kinderen van 0 tot 12 jaar die níet op een basisschool zitten en wel lid willen worden van de bibliotheek op school, zijn van harte welkom.

Bibliotheek aan huis