Resultaat 11 - 20 (van 50)

• FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

5 juni 2019

Niet zelf uitzoeken! Je laten verrassen! En extra boeken! Dat is het idee achter de vakantietas, een product dat al jarenlang een topper is bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

• Leen een Spannende Boekentas

1 juni 2019

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze maand zet de boekenwereld het thrillerboek in de spotlights. Ook FlevoMeer Bibliotheek doet hier aan mee door de boeken een prominente plek in de bibliotheek te geven. Ook zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant Spannende Boekentassen te leen.

Bekijk details van Leen een Spannende Boekentas

• Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

24 mei 2019

Juul Baars is de winnaar van de verkiezing van de nieuwe Stadsdichter van Lelystad. Hij is de achtste stadsdichter van Lelystad en volgt Thomas Gerla op, die twee jaar de functie heeft vervuld.

Bekijk details van Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

• Stilstaan bij vrijheid

19 april 2019

In de bibliotheken van Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk staan we stil bij vrijheid. In bibliotheek Lelystad staat medewerkster Lucia Fackeldey stil bij vrijheid. Haar persoonlijke voorwerp - een fietssleutel - staat symbool voor haar gedachten en gevoelens bij ‘In Vrijheid Kiezen’. Want dat is het jaarthema van de Nationale Viering van de Bevrijding. Hiervoor is de provincie Flevoland dit jaar gastheer.

Bekijk details van Stilstaan bij vrijheid

• Studietips voor examenleerlingen

16 april 2019

Soms is studeren best moeilijk met al die afleidingen om je heen: telefoon, laptop, televisie... het houdt niet op. Wist je dat er apps zijn die jou helpen om te blijven focussen op je studie?! Want, wie zit er niet om de haverklap op social media? Hierbij een paar apps op een rijtje die jij kunt gebruiken:

Bekijk details van Studietips voor examenleerlingen

• Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter

12 april 2019

Op donderdagavond 23 mei wordt de nieuwe Stadsdichter van Lelystad verkozen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Iedereen kan meedingen naar de titel, maar voorwaarde is wel dat de kandidaat een duidelijke binding heeft met Lelystad.

Bekijk details van Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter

• Vernieuwde e-books app

4 april 2019

De e-booksapp van de online Bibliotheek is vernieuwd.

Bekijk details van Vernieuwde e-books app

• Uitnodiging Tafelgesprek ‘Een kijkje in de toekomst’

7 maart 2019

Hoe ziet de Noordoostpolder er in de toekomst uit? Er komt een nieuwe generatie ouderen aan met andere behoeften en wensen ten aanzien van de toekomst. Bent u tussen de 65 en 75 jaar oud en denkt u ook na hoe u in de toekomst in de Noordoostpolder wilt leven?

Bekijk details van Uitnodiging Tafelgesprek ‘Een kijkje in de toekomst’

• Schrijfwedstrijd ‘Liefde voor Flevoland’

29 januari 2019

In aanloop naar de Boekenweek organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten een schrijfwedstrijd. Inwoners van de gemeente Dronten kunnen een verhaal of gedicht insturen gebaseerd op de foto-expositie ‘Flevolandscapes’ die vanaf 14 februari te bezichtigen is in de bibliotheek.

Bekijk details van Schrijfwedstrijd ‘Liefde voor Flevoland’

• Stadsdichter Thomas Gerla presenteert Gedichtenwedstrijd

28 januari 2019

Met 23 inzendingen sloot de inzendtermijn voor de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad afgelopen vrijdag. Maar de wedstrijd is nog niet voorbij: op donderdagavond 31 januari is de voordrachtavond in de bibliotheek.

Bekijk details van Stadsdichter Thomas Gerla presenteert Gedichtenwedstrijd