Resultaat 11 - 20 (van 61)

• Gratis online trainingen via de bibliotheek

29 mei 2020

Wil jij je soft skills of digitale vaardigheden versterken? Volg dan een van de 28 gratis online trainingen.

Bekijk details van Gratis online trainingen via de bibliotheek

• Weer werken, studeren en printen

28 mei 2020

Wij breiden onze dienstverlening een stukje uit! Vanaf 2 juni ben je weer welkom om te werken, studeren, printen en kopiëren.

Bekijk details van Weer werken, studeren en printen

• UitleenBieb van start

7 mei 2020

Wat een prachtig nieuws van de overheid dat de Bibliotheken vanaf 11 mei weer open mogen. Maar nog even geduld.

Bekijk details van UitleenBieb van start

• Leestassen voor basisschoolkinderen

23 april 2020

Basisscholen hebben massaal gereageerd op ons aanbod om leestassen samen te stellen. Binnen een paar dagen zijn er 2441 tassen klaargemaakt die daarna zijn bezorgd bij de basisscholen.

Bekijk details van Leestassen voor basisschoolkinderen

• Het BiblioLab komt naar je toe!

20 april 2020

Wil jij ook thuis in 3D gaan knutselen? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. De enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de mogelijkheid gecreëerd voor kinderen om toch met Tinkercad aan de slag te gaan.

Bekijk details van Het BiblioLab komt naar je toe!

• Hoe FlevoMeer Bibliotheek in deze tijd contact houdt met haar bezoekers

14 april 2020

Om in contact te blijven met bezoekers bellen medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek vanaf 15 april met hun leden. Ze maken een praatje en vragen of ze een helpende hand kunnen bieden. De Bibliotheek wil zo laten zien dat ze aan haar leden denkt, ook nu de bieb gesloten is.

Bekijk details van Hoe FlevoMeer Bibliotheek in deze tijd contact houdt met haar bezoekers

• Met bijna 900.000 bezoekers per jaar bruist FlevoMeer Bibliotheek

2 maart 2020

Bijna 900.000 bezoekers weten jaarlijks FlevoMeer Bibliotheek te vinden. In lijn met de landelijke trend daalt het aantal leden en uitleningen licht. Het lenen van e-books stijgt geleidelijk.

Bekijk details van Met bijna 900.000 bezoekers per jaar bruist FlevoMeer Bibliotheek

• Sander de Vries en Floor Koedam winnen gedichtenwedstrijd Lelystad

31 januari 2020

Met een bijzonder hoog niveau aan ingezonden gedichten, kwalitatief goede voordrachten, een goed gevulde zaal en een inspirerende invulling van het pauzeprogramma door Amsterdamse stadsdichter Gershwin Bonevacia mag de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad een succes genoemd worden. Sander de Vries uit klas 1S van ISG Arcus sleepte de Jaarlijkse Jongeren PoëziePrijs in de wacht en Floor Koedam won de prijs voor volwassenen.

Bekijk details van Sander de Vries en Floor Koedam winnen gedichtenwedstrijd Lelystad

• Werkt u mee aan het zomerprogramma 60plus?

27 januari 2020

Hoe ziet de Noordoostpolder er in de toekomst uit? Er komt een nieuwe generatie ouderen aan met andere behoeften en wensen ten aanzien van de toekomst. Bent u tussen de 65 en 75 jaar oud en denkt u ook na hoe u in de toekomst in de Noordoostpolder wilt leven?

Bekijk details van Werkt u mee aan het zomerprogramma 60plus?

• Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

19 december 2019

Hoe maak je de bieb zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen? Vind je het leuk om hierover mee te denken? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde!

Bekijk details van Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde