Resultaat 21 - 30 (van 50)

• Wijziging abonnementstarief per 1 maart 2019

31 december 2018

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 maart 2019 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 maart 2019

• Prijswinnaars fotowedstrijd bekend

3 december 2018

Een enorm succes. Zo omschrijven Het Flevo-Landschap, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, CameraNu.nl en fotograaf Peter Abbes de fotowedstrijd die zij gezamenlijk organiseerden. Maar liefst 132 mensen pakten hun camera en togen naar Natuurpark Lelystad om de herfst vast te leggen. Na een stemronde tussen 10 genomineerden op Facebook en bij de expositie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad bleken de elanden van Marit Mouwen-Dobber het meest gewaardeerd door het publiek.

Bekijk details van Prijswinnaars fotowedstrijd bekend

• 132 inzendingen voor fotowedstrijd

9 november 2018

Wel 132 deelnemers hebben een foto ingezonden voor de Fotowedstrijd die FlevoMeer Bibliotheek samen met Het Flevo-Landschap, CameraNu.nl en Peter Abbes Fotografie organiseerde. Maandag 5 november sloot de inzendtermijn.

Bekijk details van 132 inzendingen voor fotowedstrijd

• Zomerschool in Dronten

14 augustus 2018

Op 20 augustus gaat de Zomerschool van start. Jong volwassenen met een migratieachtergrond gaan dan twee weken aan de slag met het versterken van hun Nederlandse talenkennis en het opdoen van nieuwe ervaringen en contacten.

Bekijk details van Zomerschool in Dronten

• VakantieLuisteren

19 juli 2018

We hebben nóg een zomercadeautje voor je! In de LuisterBieb staan vijf luisterboeken voor iedereen.

Bekijk details van VakantieLuisteren

• VakantieBieb bijna van start

22 juni 2018

Nog even geduld... de VakantieBieb gaat bijna weer open. Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen.

Bekijk details van VakantieBieb bijna van start

• Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

8 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

• Zwerfafvalproject van start

31 mei 2018

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder heeft samen met gemeente Noordoostpolder apparatuur aangeschaft om plastic afval te kunnen verwerken tot nieuw afval. Binnenkort kunnen scholen bij de bibliotheek komen om een les hierover te volgen.

Bekijk details van Zwerfafvalproject van start

• Privacyverklaring online

25 mei 2018

Onze nieuwe privacyverklaring staat online!

Bekijk details van Privacyverklaring online

• Multitouchtafel over geschiedenis Dronten

18 mei 2018

Met een grote swipe werd de multitouchtafel in FlevoMeer Bibliotheek Dronten geopend door Inge Zwijnenburg van Rabobank Flevoland.

Bekijk details van Multitouchtafel over geschiedenis Dronten