Resultaat 21 - 30 (van 84)

• Wie gun jij een bemoediging? Bekijk details

4 maart 2021

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en Carrefour hebben samen een ‘Voor jou-pakketje’ samengesteld voor mensen die een bemoediging kunnen gebruiken in deze lastige periode. Ken jij iemand die je dit pakketje gunt? Kom het gratis ophalen en maak diegene blij!

Bekijk details van Wie gun jij een bemoediging?

• FlevoMeer Bibliotheek wendbaar en inspirerend Bekijk details

2 maart 2021

Het jaar 2020 was een heel bijzonder en enerverend jaar voor FlevoMeer Bibliotheek. Na een paar maanden met normale dienstverlening kwam de Coronacrisis. In korte tijd hebben de medewerkers er alles aan gedaan om in de behoeften van de klant te voorzien door het organiseren van nieuwe diensten.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek wendbaar en inspirerend

• Joshua Buijnink winnaar gedichtenwedstrijd Bekijk details

29 januari 2021

Joshua Buijnink is de winnaar van onze gedichtenwedstrijd! "Joshua nam deel met een gedicht dat door zijn gelaagdheid en kwetsbaar onderwerp grote zeggingskracht toonde", zegt juryvoorzitter Thom Ummels.

Bekijk details van Joshua Buijnink winnaar gedichtenwedstrijd

• AMIF Pro-Actief Bekijk details

28 januari 2021

Met AMIF Pro-actief zet FlevoMeer Bibliotheek zich in voor participatie van mensen uit een niet-westers derde land en hun verwanten in de Nederlandse samenleving.

Bekijk details van AMIF Pro-Actief

• Bel de Bieb Bekijk details

14 december 2020

FlevoMeer Bibliotheek blijft telefonisch bereikbaar.

Bekijk details van Bel de Bieb

• FlevoMeer Bibliotheek Lelystad zet zorg in het zonnetje Bekijk details

4 december 2020

Ook in 2020 tuigt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de Wensenboom weer op. Omdat dit jaar heel sterk in het teken stond van onze gezondheid, zet de bibliotheek van 7 december t/m 23 december de zorg in het zonnetje.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad zet zorg in het zonnetje

• TijdschriftenBieb app Bekijk details

3 december 2020

Met de nieuwe TijdschriftenBieb-app lees je gemakkelijk vanaf je tablet of smartphone allerlei tijdschriften. In de TijdschriftenBieb-app zit voor ieder wat wils, zoals Yoga Magazine, AutoWeek, Happinez en Story. Leden van de Bibliotheek kunnen de app gratis gebruiken.

Bekijk details van TijdschriftenBieb app

• Gedichtenwedstrijd: Samen Bekijk details

27 november 2020

Van 28 januari t/m 3 februari 2021 vindt de Poëzieweek plaats en in het kader daarvan organiseert FlevoMeer Bibliotheek een gedichtenwedstrijd. De wedstrijd vindt volledig online plaats, zodat deze onafhankelijk van de status rondom corona toch door kan gaan. Wil je meedoen? Lees dan in de reglementen hieronder wat je moet doen.

Bekijk details van Gedichtenwedstrijd: Samen

• Inwoners van Emmeloord gezocht Bekijk details

18 november 2020

De bibliotheek wil graag in gesprek met de inwoners van Emmeloord!

Bekijk details van Inwoners van Emmeloord gezocht

• Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2021 Bekijk details

31 oktober 2020

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 januari 2021 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging. Per 1 januari 2021 zijn er ook enkele verbeteringen in de tarievenstructuur.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2021