Resultaat 31 - 40 (van 56)

• VakantieLuisteren

19 juli 2018

We hebben nóg een zomercadeautje voor je! In de LuisterBieb staan vijf luisterboeken voor iedereen.

Bekijk details van VakantieLuisteren

• VakantieBieb bijna van start

22 juni 2018

Nog even geduld... de VakantieBieb gaat bijna weer open. Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen.

Bekijk details van VakantieBieb bijna van start

• Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

8 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

• Zwerfafvalproject van start

31 mei 2018

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder heeft samen met gemeente Noordoostpolder apparatuur aangeschaft om plastic afval te kunnen verwerken tot nieuw afval. Binnenkort kunnen scholen bij de bibliotheek komen om een les hierover te volgen.

Bekijk details van Zwerfafvalproject van start

• Privacyverklaring online

25 mei 2018

Onze nieuwe privacyverklaring staat online!

Bekijk details van Privacyverklaring online

• Multitouchtafel over geschiedenis Dronten

18 mei 2018

Met een grote swipe werd de multitouchtafel in FlevoMeer Bibliotheek Dronten geopend door Inge Zwijnenburg van Rabobank Flevoland.

Bekijk details van Multitouchtafel over geschiedenis Dronten

• BoekStart-app met voorleestips

2 mei 2018

BoekStart heeft nu een eigen app, met handige informatie over voorlezen en leuke boekentips.

Bekijk details van BoekStart-app met voorleestips

• Word jij onze StudyBob?

19 april 2018

Wil jij graag een steentje bijdragen om scholieren te laten slagen voor hun examens? Dan zoekt FlevoMeer Bibliotheek jou voor de functie van StudyBob tijdens StudyShare!

Bekijk details van Word jij onze StudyBob?

• FlevoMeer Bibliotheek trots op resultaat

18 april 2018

FlevoMeer Bibliotheek is trots op het resultaat van het afgelopen jaar. Een groeiend aantal bezoekers aan activiteiten laat zien dat Flevolanders FlevoMeer Bibliotheek weten te vinden. Samen met partners in het brede onderwijsveld, het sociale- en culturele domein worden er activiteiten aangeboden om kennis te delen, ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en innovatie. De bibliotheek staat in het hart van de samenleving en is er voor alle inwoners voor de meest uiteenlopende...

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek trots op resultaat

• Meer openingstijden Lelystad

8 maart 2018

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad langer open!

Bekijk details van Meer openingstijden Lelystad