Resultaat 31 - 40 (van 61)

• Leen een Spannende Boekentas

1 juni 2019

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze maand zet de boekenwereld het thrillerboek in de spotlights. Ook FlevoMeer Bibliotheek doet hier aan mee door de boeken een prominente plek in de bibliotheek te geven. Ook zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant Spannende Boekentassen te leen.

Bekijk details van Leen een Spannende Boekentas

• Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

24 mei 2019

Juul Baars is de winnaar van de verkiezing van de nieuwe Stadsdichter van Lelystad. Hij is de achtste stadsdichter van Lelystad en volgt Thomas Gerla op, die twee jaar de functie heeft vervuld.

Bekijk details van Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

• Stilstaan bij vrijheid

19 april 2019

In de bibliotheken van Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk staan we stil bij vrijheid. In bibliotheek Lelystad staat medewerkster Lucia Fackeldey stil bij vrijheid. Haar persoonlijke voorwerp - een fietssleutel - staat symbool voor haar gedachten en gevoelens bij ‘In Vrijheid Kiezen’. Want dat is het jaarthema van de Nationale Viering van de Bevrijding. Hiervoor is de provincie Flevoland dit jaar gastheer.

Bekijk details van Stilstaan bij vrijheid

• Studietips voor examenleerlingen

16 april 2019

Soms is studeren best moeilijk met al die afleidingen om je heen: telefoon, laptop, televisie... het houdt niet op. Wist je dat er apps zijn die jou helpen om te blijven focussen op je studie?! Want, wie zit er niet om de haverklap op social media? Hierbij een paar apps op een rijtje die jij kunt gebruiken:

Bekijk details van Studietips voor examenleerlingen

• Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter

12 april 2019

Op donderdagavond 23 mei wordt de nieuwe Stadsdichter van Lelystad verkozen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Iedereen kan meedingen naar de titel, maar voorwaarde is wel dat de kandidaat een duidelijke binding heeft met Lelystad.

Bekijk details van Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter

• Vernieuwde e-books app

4 april 2019

De e-booksapp van de online Bibliotheek is vernieuwd.

Bekijk details van Vernieuwde e-books app

• Stadsdichter Thomas Gerla presenteert Gedichtenwedstrijd

28 januari 2019

Met 23 inzendingen sloot de inzendtermijn voor de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad afgelopen vrijdag. Maar de wedstrijd is nog niet voorbij: op donderdagavond 31 januari is de voordrachtavond in de bibliotheek.

Bekijk details van Stadsdichter Thomas Gerla presenteert Gedichtenwedstrijd

• Wijziging abonnementstarief per 1 maart 2019

31 december 2018

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 maart 2019 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 maart 2019

• Zomerschool in Dronten

14 augustus 2018

Op 20 augustus gaat de Zomerschool van start. Jong volwassenen met een migratieachtergrond gaan dan twee weken aan de slag met het versterken van hun Nederlandse talenkennis en het opdoen van nieuwe ervaringen en contacten.

Bekijk details van Zomerschool in Dronten

• VakantieLuisteren

19 juli 2018

We hebben nóg een zomercadeautje voor je! In de LuisterBieb staan vijf luisterboeken voor iedereen.

Bekijk details van VakantieLuisteren