Resultaat 31 - 40 (van 50)

• BoekStart-app met voorleestips

2 mei 2018

BoekStart heeft nu een eigen app, met handige informatie over voorlezen en leuke boekentips.

Bekijk details van BoekStart-app met voorleestips

• Word jij onze StudyBob?

19 april 2018

Wil jij graag een steentje bijdragen om scholieren te laten slagen voor hun examens? Dan zoekt FlevoMeer Bibliotheek jou voor de functie van StudyBob tijdens StudyShare!

Bekijk details van Word jij onze StudyBob?

• FlevoMeer Bibliotheek trots op resultaat

18 april 2018

FlevoMeer Bibliotheek is trots op het resultaat van het afgelopen jaar. Een groeiend aantal bezoekers aan activiteiten laat zien dat Flevolanders FlevoMeer Bibliotheek weten te vinden. Samen met partners in het brede onderwijsveld, het sociale- en culturele domein worden er activiteiten aangeboden om kennis te delen, ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en innovatie. De bibliotheek staat in het hart van de samenleving en is er voor alle inwoners voor de meest uiteenlopende...

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek trots op resultaat

• Meer openingstijden Lelystad

8 maart 2018

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad langer open!

Bekijk details van Meer openingstijden Lelystad

• Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

1 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is een nieuwe website speciaal voor de jeugd. Om te inspireren om te lezen en informatie te bieden, onder meer voor werkstukken en spreekbeurten.

Bekijk details van Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

• Goed einde basiscursus internet

20 april 2017

"Het was een hele goede cursus". Afgelopen dinsdag werd de cursus Klik en Tik afgesloten in bibliotheek Urk. Janneke Romkes van bibliotheek Urk hielp zo'n 15 cursisten de afgelopen weken bij het wegwijs worden op internet.

Bekijk details van Goed einde basiscursus internet

• Nieuwe catalogus

10 maart 2017

De bibliotheek gaat over op een andere catalogus. De nieuwe catalogus werkt met hetzelfde systeem dat u al gebruikt om materialen te verlengen, dus waarschijnlijk bent u er zo aan gewend.

Bekijk details van Nieuwe catalogus

• Handige app voor jongeren

14 februari 2017

De LuisterBieb-app van de Bibliotheek helpt eindexamenkandidaten met de literatuurlijst.

Bekijk details van Handige app voor jongeren

• Oefenen en leren voor je theorie

31 januari 2017

Gratis oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, motor of auto, dat kan vanaf nu bij de bibliotheek.

Bekijk details van Oefenen en leren voor je theorie

• Gratis kranten lezen met PressReader

26 mei 2016

Haal de kranten digitaal op in FlevoMeer Bibliotheek en lees ze thuis of onderweg!

Bekijk details van Gratis kranten lezen met PressReader