Resultaat 41 - 50 (van 56)

• Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

1 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is een nieuwe website speciaal voor de jeugd. Om te inspireren om te lezen en informatie te bieden, onder meer voor werkstukken en spreekbeurten.

Bekijk details van Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

• Goed einde basiscursus internet

20 april 2017

"Het was een hele goede cursus". Afgelopen dinsdag werd de cursus Klik en Tik afgesloten in bibliotheek Urk. Janneke Romkes van bibliotheek Urk hielp zo'n 15 cursisten de afgelopen weken bij het wegwijs worden op internet.

Bekijk details van Goed einde basiscursus internet

• Nieuwe catalogus

10 maart 2017

De bibliotheek gaat over op een andere catalogus. De nieuwe catalogus werkt met hetzelfde systeem dat u al gebruikt om materialen te verlengen, dus waarschijnlijk bent u er zo aan gewend.

Bekijk details van Nieuwe catalogus

• Handige app voor jongeren

14 februari 2017

De LuisterBieb-app van de Bibliotheek helpt eindexamenkandidaten met de literatuurlijst.

Bekijk details van Handige app voor jongeren

• Oefenen en leren voor je theorie

31 januari 2017

Gratis oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, motor of auto, dat kan vanaf nu bij de bibliotheek.

Bekijk details van Oefenen en leren voor je theorie

• Gratis kranten lezen met PressReader

26 mei 2016

Haal de kranten digitaal op in FlevoMeer Bibliotheek en lees ze thuis of onderweg!

Bekijk details van Gratis kranten lezen met PressReader

• Handig voor scholieren

15 oktober 2019

“Voor leerlingen is dit zulke handige informatie” vertelt Janneke, “op LiteRom staan namelijk tienduizenden recensies uit dag- en weekbladen, en interviews en andere artikelen over schrijvers.”

Bekijk details van Handig voor scholieren

• Een dag in de bibliotheek

6 september 2019

Hoe ziet een willekeurige dag in onze bibliotheek er uit? Wij maakten er een filmpje van in bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van Een dag in de bibliotheek

• Lekker lang lenen

4 juli 2019

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Urker verhalenwedstrijd

24 april 2019

In navolging van de Kunstprijs, die iedere drie jaar wordt gehouden, komt er nu een Urker Verhalenprijs.

Bekijk details van Urker verhalenwedstrijd