Resultaat 41 - 50 (van 50)

• Handig voor scholieren

15 oktober 2019

“Voor leerlingen is dit zulke handige informatie” vertelt Janneke, “op LiteRom staan namelijk tienduizenden recensies uit dag- en weekbladen, en interviews en andere artikelen over schrijvers.”

Bekijk details van Handig voor scholieren

• Een dag in de bibliotheek

6 september 2019

Hoe ziet een willekeurige dag in onze bibliotheek er uit? Wij maakten er een filmpje van in bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van Een dag in de bibliotheek

• Lekker lang lenen

4 juli 2019

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Urker verhalenwedstrijd

24 april 2019

In navolging van de Kunstprijs, die iedere drie jaar wordt gehouden, komt er nu een Urker Verhalenprijs.

Bekijk details van Urker verhalenwedstrijd

• FlevoMeer Bibliotheek in top-10 van Nederland

29 maart 2019

We zijn trots op het hoge ledenpercentage dat met 30,2 % bij de top-10 van Nederland hoort. Landelijk ligt het gemiddelde op 21,8%.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek in top-10 van Nederland

• Week van de Leesclub

22 januari 2019

Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de eerste Week van de Leesclub plaats. Doel van deze campagne is het stimuleren van lezers om met anderen over boeken in gesprek te gaan door deel te nemen aan leesclubs. De Week van de Leesclub is een initiatief van verschillende leescluborganisaties, bibliotheken, Hebban.nl en het magazine Boekenpost.

Bekijk details van Week van de Leesclub

• Gastlenen in heel Nederland

6 juli 2018

Op vakantie in Nederland en toch nog even wat extra boeken lenen? Dat kan met je bibliotheekpas. Hiermee kun je gastlenen in heel Nederland.

Bekijk details van Gastlenen in heel Nederland

• Nieuwe boeken in de bibliotheek

18 juni 2018

Nieuwe boeken, we krijgen ze elke week in de bibliotheek. Wil je op de hoogte worden gehouden welke nieuwe boeken we hebben gekregen?

Bekijk details van Nieuwe boeken in de bibliotheek

• Laat je niet afleiden #biebmodus

24 april 2018

Studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd.

Bekijk details van Laat je niet afleiden #biebmodus

• Betalen met iDEAL

28 december 2017

Wist u dat u bij de bibliotheek ook kunt betalen met iDEAL? Handig als u nog openstaande registraties op uw pas hebt staan, zoals kosten voor reserveren, te laat geld of contributiegeld.

Bekijk details van Betalen met iDEAL