Resultaat 41 - 50 (van 61)

• VakantieBieb bijna van start

22 juni 2018

Nog even geduld... de VakantieBieb gaat bijna weer open. Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen.

Bekijk details van VakantieBieb bijna van start

• Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

8 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

• Zwerfafvalproject van start

31 mei 2018

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder heeft samen met gemeente Noordoostpolder apparatuur aangeschaft om plastic afval te kunnen verwerken tot nieuw afval. Binnenkort kunnen scholen bij de bibliotheek komen om een les hierover te volgen.

Bekijk details van Zwerfafvalproject van start

• Privacyverklaring online

25 mei 2018

Onze nieuwe privacyverklaring staat online!

Bekijk details van Privacyverklaring online

• Multitouchtafel over geschiedenis Dronten

18 mei 2018

Met een grote swipe werd de multitouchtafel in FlevoMeer Bibliotheek Dronten geopend door Inge Zwijnenburg van Rabobank Flevoland.

Bekijk details van Multitouchtafel over geschiedenis Dronten

• BoekStart-app met voorleestips

2 mei 2018

BoekStart heeft nu een eigen app, met handige informatie over voorlezen en leuke boekentips.

Bekijk details van BoekStart-app met voorleestips

• Word jij onze StudyBob?

19 april 2018

Wil jij graag een steentje bijdragen om scholieren te laten slagen voor hun examens? Dan zoekt FlevoMeer Bibliotheek jou voor de functie van StudyBob tijdens StudyShare!

Bekijk details van Word jij onze StudyBob?

• Meer openingstijden Lelystad

8 maart 2018

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad langer open!

Bekijk details van Meer openingstijden Lelystad

• Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

1 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is een nieuwe website speciaal voor de jeugd. Om te inspireren om te lezen en informatie te bieden, onder meer voor werkstukken en spreekbeurten.

Bekijk details van Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

• Goed einde basiscursus internet

20 april 2017

"Het was een hele goede cursus". Afgelopen dinsdag werd de cursus Klik en Tik afgesloten in bibliotheek Urk. Janneke Romkes van bibliotheek Urk hielp zo'n 15 cursisten de afgelopen weken bij het wegwijs worden op internet.

Bekijk details van Goed einde basiscursus internet