Resultaat 51 - 60 (van 84)

• Update brand bibliotheek Emmeloord Bekijk details

12 augustus 2019

Donderdag 25 juli is er brand geweest bij de ingang van de bibliotheek in Emmeloord.

Bekijk details van Update brand bibliotheek Emmeloord

• Spaaractie voor Boekstartleden Bekijk details

12 juli 2019

Wij hebben een fantastische spaaractie voor al onze BoekStartleden. Kom naar de bieb en leen babyboekjes.

Bekijk details van Spaaractie voor Boekstartleden

• Leren op jouw manier Bekijk details

2 juli 2019

Aangifte doen bij de Belastingdienst, een verhuizing doorgeven aan de gemeente, huurtoeslag aanvragen of stopzetten: allemaal zaken die je steeds meer zelf via het Internet moet regelen. Vaak is hiervoor ook een DigiD nodig. Dit kan lastig zijn, vooral voor mensen die niet handig zijn met een computer en met Internet. Daarom heeft Stichting Digisterker de cursus 'Werken met de e-overheid' gemaakt.

Bekijk details van Leren op jouw manier

• Leen een Spannende Boekentas Bekijk details

1 juni 2019

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze maand zet de boekenwereld het thrillerboek in de spotlights. Ook FlevoMeer Bibliotheek doet hier aan mee door de boeken een prominente plek in de bibliotheek te geven. Ook zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant Spannende Boekentassen te leen.

Bekijk details van Leen een Spannende Boekentas

• Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad Bekijk details

24 mei 2019

Juul Baars is de winnaar van de verkiezing van de nieuwe Stadsdichter van Lelystad. Hij is de achtste stadsdichter van Lelystad en volgt Thomas Gerla op, die twee jaar de functie heeft vervuld.

Bekijk details van Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

• Stilstaan bij vrijheid Bekijk details

19 april 2019

In de bibliotheken van Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk staan we stil bij vrijheid. In bibliotheek Lelystad staat medewerkster Lucia Fackeldey stil bij vrijheid. Haar persoonlijke voorwerp - een fietssleutel - staat symbool voor haar gedachten en gevoelens bij ‘In Vrijheid Kiezen’. Want dat is het jaarthema van de Nationale Viering van de Bevrijding. Hiervoor is de provincie Flevoland dit jaar gastheer.

Bekijk details van Stilstaan bij vrijheid

• Studietips voor examenleerlingen Bekijk details

16 april 2019

Soms is studeren best moeilijk met al die afleidingen om je heen: telefoon, laptop, televisie... het houdt niet op. Wist je dat er apps zijn die jou helpen om te blijven focussen op je studie?! Want, wie zit er niet om de haverklap op social media? Hierbij een paar apps op een rijtje die jij kunt gebruiken:

Bekijk details van Studietips voor examenleerlingen

• Vernieuwde e-books app Bekijk details

4 april 2019

De e-booksapp van de online Bibliotheek is vernieuwd.

Bekijk details van Vernieuwde e-books app

• Zomerschool in Dronten Bekijk details

14 augustus 2018

Op 20 augustus gaat de Zomerschool van start. Jong volwassenen met een migratieachtergrond gaan dan twee weken aan de slag met het versterken van hun Nederlandse talenkennis en het opdoen van nieuwe ervaringen en contacten.

Bekijk details van Zomerschool in Dronten

• VakantieLuisteren Bekijk details

19 juli 2018

We hebben nóg een zomercadeautje voor je! In de LuisterBieb staan vijf luisterboeken voor iedereen.

Bekijk details van VakantieLuisteren