Resultaat 1 - 10 (van 86)

• Shortlist bekend van verkiezing stadsdichter Lelystad Bekijk details

10 juni 2021

De vakjury van de verkiezing van de nieuwe Stadsdichter van Lelystad heeft de shortlist gekozen. De deelnemers die een plek bemachtigd hebben op de shortlist mogen nu een presentatievideo insturen voor het volgende onderdeel van de wedstrijd.

Bekijk details van Shortlist bekend van verkiezing stadsdichter Lelystad

• Win een mini-abonnement Bekijk details

10 juni 2021

Een zomerlang lezen! Ben jij er ook zo aan toe om lekker lui een boek te lezen of te luisteren en jezelf even te verliezen in een andere wereld? Laat je inspireren door de mooiste boeken voor jong en oud. Nog geen lid? Kies een abonnement dat bij jou past of doe mee aan onze winactie en maak kans op een mini-pas abonnement.

Bekijk details van Win een mini-abonnement

• Wat is jouw boekentip? Bekijk details

10 juni 2021

Heb jij alle delen van De griezelbus supersnel uitgelezen? Of ben je fan van Tom Groot? Misschien lees je graag Izzie Love of toch liever De Grijze Jager? Wij zijn heel benieuwd naar jouw lievelingsboek!

Bekijk details van Wat is jouw boekentip?

• Hulp bij websites van de overheid in FlevoMeer Bibliotheek Bekijk details

8 juni 2021

Wij moeten steeds meer dingen zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit toch nog lastig en daarom helpen medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek hierbij.

Bekijk details van Hulp bij websites van de overheid in FlevoMeer Bibliotheek

• Bibliotheken weer open Bekijk details

19 mei 2021

FlevoMeer Bibliotheek opent vanaf donderdag 20 mei de deuren weer voor iedereen

Bekijk details van Bibliotheken weer open

• Fotowedstrijd: Lekker lezen met jouw (klein)kind Bekijk details

19 mei 2021

Jouw kind dat helemaal opgaat in zijn favoriete kinderboek, dat voorleesmomentje bij (o)pa op schoot of samen plaatjes kijken in het zoekboek. Leg het mooie leesmoment van jouw jonge kind eens vast in een mooi fotobeeld. En stuur het op naar FlevoMeer Bibliotheek.

Bekijk details van Fotowedstrijd: Lekker lezen met jouw (klein)kind

• Lekker lang lenen Bekijk details

15 mei 2021

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Openingstijden rondom feestdagen Bekijk details

6 mei 2021

Tijdens de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden.

Bekijk details van Openingstijden rondom feestdagen

• Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter Bekijk details

6 mei 2021

Lelystad is op zoek naar een nieuwe stadsdichter. De twee jaar van de huidige Stadsdichter van Lelystad, Juul Baars, zit er bijna op. Op dinsdagavond 13 juli vindt de finale van de verkiezing plaats in een online evenement van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Bekijk details van Lelystad zoekt nieuwe stadsdichter

• 10.000ste AfhaalBieb-tasje aangevraagd Bekijk details

29 april 2021

Al bijna een jaar houdt FlevoMeer Bibliotheek haar leden aan het lezen in coronatijd. Via de AfhaalBieb kunnen leestassen aangevraagd worden voor zowel jeugd als volwassenen. De aantallen werden al een tijdje goed in de gaten gehouden en afgelopen week was het zover. Het 10.000ste AfhaalBieb-tasje werd aangevraagd.

Bekijk details van 10.000ste AfhaalBieb-tasje aangevraagd