Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Geslaagde Zomerschool in Dronten

12 september 2019

Tijdens de Week van de Alfabetisering blikken we met deze aftermovie nog even terug op de Zomerschool waarin 15 jongeren hard werkten aan hun Nederlands.

Bekijk details van Geslaagde Zomerschool in Dronten

• Een dag in de bibliotheek

6 september 2019

Hoe ziet een willekeurige dag in onze bibliotheek er uit? Wij maakten er een filmpje van in bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van Een dag in de bibliotheek

• Meest geleende e-books in 2019

13 augustus 2019

Lijstjes, ben je er ook zo dol op? Ter inspiratie of om gewoon af te kunnen vinken. Wij zochten voor je uit welke e-books er in 2019 het meest werden geleend. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de spannende boeken doen het goed.

Bekijk details van Meest geleende e-books in 2019

• Update brand bibliotheek Emmeloord

12 augustus 2019

Donderdag 25 juli is er brand geweest bij de ingang van de bibliotheek in Emmeloord.

Bekijk details van Update brand bibliotheek Emmeloord

• Spaaractie voor Boekstartleden

12 juli 2019

Wij hebben een fantastische spaaractie voor al onze BoekStartleden. Kom naar de bieb en leen babyboekjes.

Bekijk details van Spaaractie voor Boekstartleden

• Lekker lang lenen

4 juli 2019

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Leren op jouw manier

2 juli 2019

Aangifte doen bij de Belastingdienst, een verhuizing doorgeven aan de gemeente, huurtoeslag aanvragen of stopzetten: allemaal zaken die je steeds meer zelf via het Internet moet regelen. Vaak is hiervoor ook een DigiD nodig. Dit kan lastig zijn, vooral voor mensen die niet handig zijn met een computer en met Internet. Daarom heeft Stichting Digisterker de cursus 'Werken met de e-overheid' gemaakt.

Bekijk details van Leren op jouw manier

• FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

5 juni 2019

Niet zelf uitzoeken! Je laten verrassen! En extra boeken! Dat is het idee achter de vakantietas, een product dat al jarenlang een topper is bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

• Leen een Spannende Boekentas

1 juni 2019

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze maand zet de boekenwereld het thrillerboek in de spotlights. Ook FlevoMeer Bibliotheek doet hier aan mee door de boeken een prominente plek in de bibliotheek te geven. Ook zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant Spannende Boekentassen te leen.

Bekijk details van Leen een Spannende Boekentas

• Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad

24 mei 2019

Juul Baars is de winnaar van de verkiezing van de nieuwe Stadsdichter van Lelystad. Hij is de achtste stadsdichter van Lelystad en volgt Thomas Gerla op, die twee jaar de functie heeft vervuld.

Bekijk details van Juul Baars wordt nieuwe Stadsdichter van Lelystad