Resultaat 1 - 10 (van 56)

• Gedichtenwedstrijd: Verhalen om nooit te vergeten

3 februari 2020

In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We staan stil bij de vrijheid die is bevochten door mensen die daarvoor grote offers hebben gebracht. We vieren dat we sinds 1945 weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven aan nieuwe generaties

Bekijk details van Gedichtenwedstrijd: Verhalen om nooit te vergeten

• Sander de Vries en Floor Koedam winnen gedichtenwedstrijd Lelystad

31 januari 2020

Met een bijzonder hoog niveau aan ingezonden gedichten, kwalitatief goede voordrachten, een goed gevulde zaal en een inspirerende invulling van het pauzeprogramma door Amsterdamse stadsdichter Gershwin Bonevacia mag de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad een succes genoemd worden. Sander de Vries uit klas 1S van ISG Arcus sleepte de Jaarlijkse Jongeren PoëziePrijs in de wacht en Floor Koedam won de prijs voor volwassenen.

Bekijk details van Sander de Vries en Floor Koedam winnen gedichtenwedstrijd Lelystad

• Werkt u mee aan het zomerprogramma 60plus?

27 januari 2020

Hoe ziet de Noordoostpolder er in de toekomst uit? Er komt een nieuwe generatie ouderen aan met andere behoeften en wensen ten aanzien van de toekomst. Bent u tussen de 65 en 75 jaar oud en denkt u ook na hoe u in de toekomst in de Noordoostpolder wilt leven?

Bekijk details van Werkt u mee aan het zomerprogramma 60plus?

• Foto-expositie: Een reis door de dimensies

23 januari 2020

In februari en maart hangt er weer een nieuwe tentoonstelling in de activiteitenruimte van Flevomeer Bibliotheek. De nieuwe expositie heet ‘Een reis door de dimensies’ en bevat werken van Nina IoKa. De tentoonstelling is vrij te bezoeken tijdens openingstijden van de bibliotheek. De opening is op donderdag 6 februari.

Bekijk details van Foto-expositie: Een reis door de dimensies

• Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

19 december 2019

Hoe maak je de bieb zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen? Vind je het leuk om hierover mee te denken? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde!

Bekijk details van Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

• FlevoMeer Bibliotheek in Top 20 best presterende bibliotheken

19 december 2019

Een leuk bericht voor FlevoMeer Bibliotheek: de bibliotheek staat op plek 16 van de best presterende bibliotheken in Nederland. Van de 146 bibliotheekorganisaties die volgens de Deckers-index zijn beoordeeld, is een 16e plek een mooie prestatie van de bibliotheekorganisatie in Flevoland.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek in Top 20 best presterende bibliotheken

• Diana van Norde exposeert ‘De veelzijdige natuur’

16 december 2019

In de maanden december en januari exposeert kunstenares Diana van Norde haar expositie ‘De veelzijdige natuur’ bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Bekijk details van Diana van Norde exposeert ‘De veelzijdige natuur’

• Gedichtenwedstrijd: De toekomst is nu

12 december 2019

Van 30 januari t/m 5 februari 2020 vindt de Poëzieweek plaats in Nederland en Vlaanderen en het thema dit jaar is ‘De toekomst is nu’. Schrijf jij graag gedichten en lijkt het je leuk om mee te doen aan de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad? Lees dan in de reglementen hieronder wat je moet doen om mee te doen.

Bekijk details van Gedichtenwedstrijd: De toekomst is nu

• Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

31 oktober 2019

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 januari 2020 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

• Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)

22 oktober 2019

Een hybride boek, wat is dat nu weer? Wat een hybride auto is weet iedereen wel, maar een hybride boek is niet echt bekend. In een hybride boek zijn audio en tekst gecombineerd. Doordat de tekst wordt getoond en voorgelezen, is lezen lezen met Yoleo leuk en makkelijk(er).

Bekijk details van Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)