Onze vestigingen zijn gesloten t/m 28 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Resultaat 1 - 10 (van 77)

• Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde Bekijk details

8 april 2021

Hoe maak je de bieb zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen? Vind je het leuk om hierover mee te denken? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde!

Bekijk details van Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

• Hartenpost Bekijk details

1 april 2021

Stel jij jezelf ook wel eens de volgende vraag? Kan ik ook iets doen voor de mensen die zich eenzaam voelen? JA! Dat kan! Doe mee met onze Hartenpost actie.

Bekijk details van Hartenpost

• VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers Bekijk details

16 maart 2021

Word je vanaf jonge leeftijd in jouw taalontwikkeling gestimuleerd? Dan presteer je beter op school. De kans dat je taalplezier beleeft is vele malen groter als je thuis wordt voorgelezen. Die positieve invloed blijft je verdere levensloop aanwezig.

Bekijk details van VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers

• FlevoMeer Bibliotheek houdt tijdens lockdown contact met senioren Bekijk details

16 maart 2021

Om in contact te blijven met bezoekers bellen medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek. Ze maken een praatje en vragen of ze een helpende hand kunnen bieden. FlevoMeer Bibliotheek wil zo laten zien dat ze aan haar leden denkt. De eerste reacties waren positief.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek houdt tijdens lockdown contact met senioren

• Wie gun jij een bemoediging? Bekijk details

4 maart 2021

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en Carrefour hebben samen een ‘Voor jou-pakketje’ samengesteld voor mensen die een bemoediging kunnen gebruiken in deze lastige periode. Ken jij iemand die je dit pakketje gunt? Kom het gratis ophalen en maak diegene blij!

Bekijk details van Wie gun jij een bemoediging?

• FlevoMeer Bibliotheek wendbaar en inspirerend Bekijk details

2 maart 2021

Het jaar 2020 was een heel bijzonder en enerverend jaar voor FlevoMeer Bibliotheek. Na een paar maanden met normale dienstverlening kwam de Coronacrisis. In korte tijd hebben de medewerkers er alles aan gedaan om in de behoeften van de klant te voorzien door het organiseren van nieuwe diensten.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek wendbaar en inspirerend

• Joshua Buijnink winnaar gedichtenwedstrijd Bekijk details

29 januari 2021

Joshua Buijnink is de winnaar van onze gedichtenwedstrijd! "Joshua nam deel met een gedicht dat door zijn gelaagdheid en kwetsbaar onderwerp grote zeggingskracht toonde", zegt juryvoorzitter Thom Ummels.

Bekijk details van Joshua Buijnink winnaar gedichtenwedstrijd

• AMIF Pro-Actief Bekijk details

28 januari 2021

Met AMIF Pro-actief zet FlevoMeer Bibliotheek zich in voor participatie van mensen uit een niet-westers derde land en hun verwanten in de Nederlandse samenleving.

Bekijk details van AMIF Pro-Actief

• Haal de Bieb in huis Bekijk details

14 december 2020

Vanaf dinsdag 15 december tot en met woensdag 28 april zijn al onze vestigingen gesloten. Boeken of andere materialen die ingeleverd moeten worden hebben een andere inleverdatum gekregen. Natuurlijk berekenen we over de periode waarin we gesloten zijn geen boete. Houd onze website of social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Bekijk details van Haal de Bieb in huis

• Bel de Bieb Bekijk details

14 december 2020

FlevoMeer Bibliotheek blijft telefonisch bereikbaar.

Bekijk details van Bel de Bieb