Resultaat 1 - 10 (van 63)

• Bezoek de bibliotheek op een rustig tijdstip

1 oktober 2020

In alle rust tussen onze boeken snuffelen, je reservering ophalen of gebruik maken van de computers? Kom dan langs op een rustig tijdstip. Wij hebben de uren waarop het minder druk is voor jou in kaart gebracht.

Bekijk details van Bezoek de bibliotheek op een rustig tijdstip

• Lancering van het digitaal portaal voor non formele educatie

24 september 2020

Op woensdag 23 september is het digitaal portaal Flevowijzer gelanceerd in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Bekijk details van Lancering van het digitaal portaal voor non formele educatie

• Nieuwe kunstexpositie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

22 september 2020

De stichting Kunstraad organiseert in samenwerking met de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten vanaf 21 september tot 31 december 2020 de kunstexpositie van Rita Luijkx, Willem van Baarsen en Aaltje Wals.

Bekijk details van Nieuwe kunstexpositie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

• Breinpunt in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

10 september 2020

Zeewolde heeft een eigen Breinpunt, een informatiepunt over allerlei soorten aandoeningen van het brein en is gevestigd in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Het Breinpunt organiseert regelmatig lezingen en informatiebijeenkomsten en iedere eerste donderdag van de maand is er een inloopspreekuur met een zorgprofessional.

Bekijk details van Breinpunt in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

• Insta tell a story

8 september 2020

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad organiseert samen met URBN Village de fotowedstrijd Insta Tell a story. Jongeren van 12 t/m 25 jaar vertellen met drie tot zes foto’s een verhaal in een post op Instagram met als enige begeleidende tekst een six word story. We hebben de inzenddatum verlengd naar 7 oktober.

Bekijk details van Insta tell a story

• VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers

8 september 2020

Word je vanaf jonge leeftijd in jouw taalontwikkeling gestimuleerd? Dan presteer je beter op school. De kans dat je taalplezier beleeft is vele malen groter als je thuis wordt voorgelezen. Die positieve invloed blijft je verdere levensloop aanwezig.

Bekijk details van VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers

• Robert Bosari exposeert in bibliotheek met “Ik ging werk zoeken”

27 augustus 2020

In de maanden september, oktober en november exposeert beeldend kunstenaar Robert Bosari bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. De werken van de tentoonstelling “Ik ging werk zoeken” tonen inkijkjes in het leven van Javanen die van 1890 tot 1937 naar Suriname trokken.

Bekijk details van Robert Bosari exposeert in bibliotheek met “Ik ging werk zoeken”

• Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit?

25 juni 2020

De voorbereiding voor de beleidsvisie 2021 – 2024 van FlevoMeer Bibliotheek is in volle gang en wij vinden het belangrijk dat jij mee helpt om het toekomstplaatje compleet te maken.

Bekijk details van Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit?

• Lekker lang lenen

22 juni 2020

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Leen een verrassende zomerleestas

18 juni 2020

Geen tijd of zin om zelf boeken uit te zoeken? Wil je je laten verrassen door de keuze van onze bibliotheekmedewerkers? Dit jaar komt FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder met de Zomerleestas voor volwassen lezers. De tas kan vanaf 22 juni geleend worden.

Bekijk details van Leen een verrassende zomerleestas