Resultaat 1 - 10 (van 60)

• VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers

20 juli 2020

Word je vanaf jonge leeftijd in jouw taalontwikkeling gestimuleerd? Dan presteer je beter op school. De kans dat je taalplezier beleeft is vele malen groter als je thuis wordt voorgelezen. Die positieve invloed blijft je verdere levensloop aanwezig.

Bekijk details van VoorleesExpress Noordoostpolder zoekt voorlezers

• Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit?

25 juni 2020

De voorbereiding voor de beleidsvisie 2021 – 2024 van FlevoMeer Bibliotheek is in volle gang en wij vinden het belangrijk dat jij mee helpt om het toekomstplaatje compleet te maken.

Bekijk details van Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit?

• Lekker lang lenen

22 juni 2020

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Bekijk details van Lekker lang lenen

• Leen een verrassende zomerleestas

18 juni 2020

Geen tijd of zin om zelf boeken uit te zoeken? Wil je je laten verrassen door de keuze van onze bibliotheekmedewerkers? Dit jaar komt FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder met de Zomerleestas voor volwassen lezers. De tas kan vanaf 22 juni geleend worden.

Bekijk details van Leen een verrassende zomerleestas

• FlevoMeer Bibliotheek volledig open vanaf 15 juni

14 juni 2020

Vanaf maandag 15 juni gaan de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer op de normale tijden open. Alleen in Biddinghuizen blijft de bibliotheek open van 13.00 tot 17.00 uur.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek volledig open vanaf 15 juni

• Gratis online trainingen via de bibliotheek

29 mei 2020

Wil jij je soft skills of digitale vaardigheden versterken? Volg dan een van de 28 gratis online trainingen.

Bekijk details van Gratis online trainingen via de bibliotheek

• Weer werken, studeren en printen

28 mei 2020

Wij breiden onze dienstverlening een stukje uit! Vanaf 2 juni ben je weer welkom om te werken, studeren, printen en kopiëren.

Bekijk details van Weer werken, studeren en printen

• UitleenBieb van start

7 mei 2020

Wat een prachtig nieuws van de overheid dat de Bibliotheken vanaf 11 mei weer open mogen. Maar nog even geduld.

Bekijk details van UitleenBieb van start

• Leestassen voor basisschoolkinderen

23 april 2020

Basisscholen hebben massaal gereageerd op ons aanbod om leestassen samen te stellen. Binnen een paar dagen zijn er 2441 tassen klaargemaakt die daarna zijn bezorgd bij de basisscholen.

Bekijk details van Leestassen voor basisschoolkinderen

• Het BiblioLab komt naar je toe!

20 april 2020

Wil jij ook thuis in 3D gaan knutselen? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. De enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de mogelijkheid gecreëerd voor kinderen om toch met Tinkercad aan de slag te gaan.

Bekijk details van Het BiblioLab komt naar je toe!