Resultaat 1 - 10 (van 50)

• Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

31 oktober 2019

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 januari 2020 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

• Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)

22 oktober 2019

Een hybride boek, wat is dat nu weer? Wat een hybride auto is weet iedereen wel, maar een hybride boek is niet echt bekend. In een hybride boek zijn audio en tekst gecombineerd. Doordat de tekst wordt getoond en voorgelezen, is lezen lezen met Yoleo leuk en makkelijk(er).

Bekijk details van Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)

• Bekijk maquette bibliotheek Zeewolde

17 oktober 2019

Het bibliotheekgebouw in de Kerkstraat is een opvallende verschijning in het dorp. De ‘boekenbajes’ werd het pand vroeger ook wel gekscherend genoemd vanwege de kleine raampjes in de gevel. Sinds kort is er een maquette van het gebouw in de bibliotheek zelf te zien.

Bekijk details van Bekijk maquette bibliotheek Zeewolde

• Herstelwerkzaamheden brand

7 oktober 2019

In FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord zijn de komende tijd herstelwerkzaamheden in de nasleep van de brand op donderdag 25 juli.

Bekijk details van Herstelwerkzaamheden brand

• Geslaagde Zomerschool in Dronten

12 september 2019

Tijdens de Week van de Alfabetisering blikken we met deze aftermovie nog even terug op de Zomerschool waarin 15 jongeren hard werkten aan hun Nederlands.

Bekijk details van Geslaagde Zomerschool in Dronten

• Meest geleende e-books in 2019

13 augustus 2019

Lijstjes, ben je er ook zo dol op? Ter inspiratie of om gewoon af te kunnen vinken. Wij zochten voor je uit welke e-books er in 2019 het meest werden geleend. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de spannende boeken doen het goed.

Bekijk details van Meest geleende e-books in 2019

• Update brand bibliotheek Emmeloord

12 augustus 2019

Donderdag 25 juli is er brand geweest bij de ingang van de bibliotheek in Emmeloord.

Bekijk details van Update brand bibliotheek Emmeloord

• Spaaractie voor Boekstartleden

12 juli 2019

Wij hebben een fantastische spaaractie voor al onze BoekStartleden. Kom naar de bieb en leen babyboekjes.

Bekijk details van Spaaractie voor Boekstartleden

• Leren op jouw manier

2 juli 2019

Aangifte doen bij de Belastingdienst, een verhuizing doorgeven aan de gemeente, huurtoeslag aanvragen of stopzetten: allemaal zaken die je steeds meer zelf via het Internet moet regelen. Vaak is hiervoor ook een DigiD nodig. Dit kan lastig zijn, vooral voor mensen die niet handig zijn met een computer en met Internet. Daarom heeft Stichting Digisterker de cursus 'Werken met de e-overheid' gemaakt.

Bekijk details van Leren op jouw manier

• FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

5 juni 2019

Niet zelf uitzoeken! Je laten verrassen! En extra boeken! Dat is het idee achter de vakantietas, een product dat al jarenlang een topper is bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!