Resultaat 1 - 10 (van 96)

• Sluitingsdata voor de verbouwing Bibliotheek Dronten zijn bekend Bekijk details

1 augustus 2022

Van 15 september t/m 27 september wordt de Bibliotheek in Dronten verbouwd. Dit betekent dat de Bibliotheek tijdens deze periode gesloten is. Leden die niet zo lang zonder boek of film kunnen zijn welkom om van 1 t/m 14 september het dubbele aantal materialen te lenen. Vanaf 28 september is de bibliotheek weer geopend. Iedereen die nieuwsgierig is kan vanaf 13 uur een tour krijgen door de vernieuwde Bibliotheek.

• FlevoMeer Bibliotheek Dronten bouwt aan de toekomst Bekijk details

11 juli 2022

De samenleving verandert snel en de Bibliotheek ontwikkelt mee. Zo biedt FlevoMeer Bibliotheek veel meer dan alleen een mooie collectie. De Bibliotheek is de centrale plek waar iedereen welkom is voor ontdekking, studie, ontwikkeling en ontspanning. Om een fijne, aantrekkelijke en inspirerende verblijfsplek te zijn voor jong en oud, zal na de zomervakantie de complete Bibliotheek in Dronten een metamorfose ondergaan.

• Zomerfotowedstrijd 2022 Bekijk details

4 juli 2022

Maak jij deze zomer de mooiste foto van jouw lees- of luistermoment en deel jij ze met ons via onze social media kanalen? Dan maak jij kans op een Kobo Libra 2 e-reader of Airpods3.

• Lekker lang lenen Bekijk details

1 juli 2022

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

• FlevoCafé sluit haar deuren Bekijk details

30 juni 2022

Per 1 juli sluit het FlevoCafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde zijn deuren. Het café heeft het hoofd na de zware coronaperiode helaas niet boven water kunnen houden. Het team, bestaande uit een groep Syrische dames, betreurt het stoppen van het café en bedankt iedereen die bij het project betrokken is geweest.

• Amanda Tielrooy wint fotowedstrijd Lelystad Bekijk details

19 mei 2022

Amanda Tielrooy heeft de fotowedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad gewonnen. Zij ontving haar prijs uit handen van burgemeester Mieke Baltus. De wedstrijd, in samenwerking met Stichting Herdenken, Verzoenen, Vrijheid Lelystad en CameraNU.nl, stond in het teken van vrijheid, met als onderwerp ‘You don’t know what you’ve got, until it’s gone’.

• De Toekomststoel is weer uitgereikt! Bekijk details

19 mei 2022

De Toekomststoel is weer uitgereikt! Dit jaar gingen de leerlingen aan de slag met de problemen: te weinig vuilnisbakken in Dronten, bewoners pakken te vaak de auto en energieverspilling door onnodig energieverbruik.

• Hanneke Broekhuizen nieuwe directeur-bestuurder van FlevoMeer Bibliotheek Bekijk details

17 mei 2022

Hanneke Broekhuizen begint medio augustus als directeur-bestuurder van FlevoMeer Bibliotheek. Zij neemt het stokje over van Jan Gommer, die besloten heeft per september van zijn pensioen te gaan genieten. Hanneke gaat leiding geven aan de bibliotheekorganisatie voor de gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Eerder werkte Hanneke als commercieel directeur en als innovatiemanager in het bedrijfsleven, onder andere bij Euroma.

• Cassandra is Voorleeskampioen van Lelystad Bekijk details

25 maart 2022

Cassandra van basisschool De Triangel mag zich Voorleeskampioen van Lelystad noemen. Woensdag 23 maart won zij de plaatselijke voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd 2022 in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

• Huis voor Taal Noordoostpolder gecertificeerd Bekijk details

11 maart 2022

Huis voor Taal Noordoostpolder heeft een mooie lente: zij mogen zich nu gecertificeerd noemen.

Paginanavigatie