Resultaat 1 - 10 (van 53)

• Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

19 december 2019

Hoe maak je de bieb zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen? Vind je het leuk om hierover mee te denken? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde!

Bekijk details van Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

• FlevoMeer Bibliotheek in Top 20 best presterende bibliotheken

19 december 2019

Een leuk bericht voor FlevoMeer Bibliotheek: de bibliotheek staat op plek 16 van de best presterende bibliotheken in Nederland. Van de 146 bibliotheekorganisaties die volgens de Deckers-index zijn beoordeeld, is een 16e plek een mooie prestatie van de bibliotheekorganisatie in Flevoland.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek in Top 20 best presterende bibliotheken

• Diana van Norde exposeert ‘De veelzijdige natuur’

16 december 2019

In de maanden december en januari exposeert kunstenares Diana van Norde haar expositie ‘De veelzijdige natuur’ bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Bekijk details van Diana van Norde exposeert ‘De veelzijdige natuur’

• Gedichtenwedstrijd: De toekomst is nu

12 december 2019

Van 30 januari t/m 5 februari 2020 vindt de Poëzieweek plaats in Nederland en Vlaanderen en het thema dit jaar is ‘De toekomst is nu’. Schrijf jij graag gedichten en lijkt het je leuk om mee te doen aan de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad? Lees dan in de reglementen hieronder wat je moet doen om mee te doen.

Bekijk details van Gedichtenwedstrijd: De toekomst is nu

• Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

31 oktober 2019

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 januari 2020 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2020

• Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)

22 oktober 2019

Een hybride boek, wat is dat nu weer? Wat een hybride auto is weet iedereen wel, maar een hybride boek is niet echt bekend. In een hybride boek zijn audio en tekst gecombineerd. Doordat de tekst wordt getoond en voorgelezen, is lezen lezen met Yoleo leuk en makkelijk(er).

Bekijk details van Yoleo maakt lezen leuk en makkelijk(er)

• Bekijk maquette bibliotheek Zeewolde

17 oktober 2019

Het bibliotheekgebouw in de Kerkstraat is een opvallende verschijning in het dorp. De ‘boekenbajes’ werd het pand vroeger ook wel gekscherend genoemd vanwege de kleine raampjes in de gevel. Sinds kort is er een maquette van het gebouw in de bibliotheek zelf te zien.

Bekijk details van Bekijk maquette bibliotheek Zeewolde

• Herstelwerkzaamheden brand

7 oktober 2019

In FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord zijn de komende tijd herstelwerkzaamheden in de nasleep van de brand op donderdag 25 juli.

Bekijk details van Herstelwerkzaamheden brand

• Geslaagde Zomerschool in Dronten

12 september 2019

Tijdens de Week van de Alfabetisering blikken we met deze aftermovie nog even terug op de Zomerschool waarin 15 jongeren hard werkten aan hun Nederlands.

Bekijk details van Geslaagde Zomerschool in Dronten

• Meest geleende e-books in 2019

13 augustus 2019

Lijstjes, ben je er ook zo dol op? Ter inspiratie of om gewoon af te kunnen vinken. Wij zochten voor je uit welke e-books er in 2019 het meest werden geleend. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de spannende boeken doen het goed.

Bekijk details van Meest geleende e-books in 2019