Resultaat 1 - 10 (van 71)

• Shortlist bekend van gedichtenwedstrijd: Samen

15 januari 2021

De vakjury van de gedichtenwedstrijd van FlevoMeer Bibliotheek heeft de shortlist gekozen. Maar liefst 34 dichters zonden een gedicht in, waardoor de vakjury een stevige taak had. De deelnemers die een plek bemachtigd hebben op de shortlist, mogen nu een presentatievideo insturen voor het volgende onderdeel van de wedstrijd: de stemronde.

Bekijk details van Shortlist bekend van gedichtenwedstrijd: Samen

• Haal de Bieb in huis

14 december 2020

Vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 9 februari zijn al onze vestigingen gesloten. Boeken of andere materialen die ingeleverd moeten worden hebben een andere inleverdatum gekregen. Natuurlijk berekenen we over de periode waarin we gesloten zijn geen boete. Houd onze website of social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Bekijk details van Haal de Bieb in huis

• Bel de Bieb

14 december 2020

FlevoMeer Bibliotheek blijft telefonisch bereikbaar.

Bekijk details van Bel de Bieb

• FlevoMeer Bibliotheek Lelystad zet zorg in het zonnetje

4 december 2020

Ook in 2020 tuigt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de Wensenboom weer op. Omdat dit jaar heel sterk in het teken stond van onze gezondheid, zet de bibliotheek van 7 december t/m 23 december de zorg in het zonnetje.

Bekijk details van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad zet zorg in het zonnetje

• TijdschriftenBieb app

3 december 2020

Met de nieuwe TijdschriftenBieb-app lees je gemakkelijk vanaf je tablet of smartphone allerlei tijdschriften. In de TijdschriftenBieb-app zit voor ieder wat wils, zoals Yoga Magazine, AutoWeek, Happinez en Story. Leden van de Bibliotheek kunnen de app gratis gebruiken.

Bekijk details van TijdschriftenBieb app

• Gedichtenwedstrijd: Samen

27 november 2020

Van 28 januari t/m 3 februari 2021 vindt de Poëzieweek plaats en in het kader daarvan organiseert FlevoMeer Bibliotheek een gedichtenwedstrijd. De wedstrijd vindt volledig online plaats, zodat deze onafhankelijk van de status rondom corona toch door kan gaan. Wil je meedoen? Lees dan in de reglementen hieronder wat je moet doen.

Bekijk details van Gedichtenwedstrijd: Samen

• Inwoners van Emmeloord gezocht

18 november 2020

De bibliotheek wil graag in gesprek met de inwoners van Emmeloord!

Bekijk details van Inwoners van Emmeloord gezocht

• Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2021

31 oktober 2020

FlevoMeer Bibliotheek past vanaf 1 januari 2021 de tarieven van het bibliotheek abonnement aan. Het lenen van boeken, films en muziek blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging. Per 1 januari 2021 zijn er ook enkele verbeteringen in de tarievenstructuur.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarief per 1 januari 2021

• Bezoek de bibliotheek op een rustig tijdstip

1 oktober 2020

In alle rust tussen onze boeken snuffelen, je reservering ophalen of gebruik maken van de computers? Kom dan langs op een rustig tijdstip. Wij hebben de uren waarop het minder druk is voor jou in kaart gebracht.

Bekijk details van Bezoek de bibliotheek op een rustig tijdstip

• Lancering van het digitaal portaal voor non formele educatie

24 september 2020

Op woensdag 23 september is het digitaal portaal Flevowijzer gelanceerd in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Bekijk details van Lancering van het digitaal portaal voor non formele educatie