Resultaat 1 - 10 (van 62)

• Gratis online trainingen via de bibliotheek

29 mei 2020

Wil jij je soft skills of digitale vaardigheden versterken? Volg dan een van de 28 gratis online trainingen.

Bekijk details van Gratis online trainingen via de bibliotheek

• Weer werken, studeren en printen

28 mei 2020

Wij breiden onze dienstverlening een stukje uit! Vanaf 2 juni ben je weer welkom om te werken, studeren, printen en kopiëren.

Bekijk details van Weer werken, studeren en printen

• Bibliotheek en Coronavirus

14 mei 2020

Achter de schermen is hard gewerkt om onze vestigingen klaar te maken voor het nieuwe normaal. De bibliotheken zijn aangepast aan de richtlijnen van de overheid en gaan veilig open voor een kort bezoek. Dit betekent dat je boeken kunt inleveren en nieuwe boeken kunt lenen. Het reserveren van boeken en inschrijven voor een lidmaatschap is ook weer mogelijk. Op deze pagina vind je alle informatie over de maatregelen en wat deze betekenen voor jou als lid of bezoeker.

Bekijk details van Bibliotheek en Coronavirus

• UitleenBieb van start

7 mei 2020

Wat een prachtig nieuws van de overheid dat de Bibliotheken vanaf 11 mei weer open mogen. Maar nog even geduld.

Bekijk details van UitleenBieb van start

• Leestassen voor basisschoolkinderen

23 april 2020

Basisscholen hebben massaal gereageerd op ons aanbod om leestassen samen te stellen. Binnen een paar dagen zijn er 2441 tassen klaargemaakt die daarna zijn bezorgd bij de basisscholen.

Bekijk details van Leestassen voor basisschoolkinderen

• Het BiblioLab komt naar je toe!

20 april 2020

Wil jij ook thuis in 3D gaan knutselen? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. De enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de mogelijkheid gecreëerd voor kinderen om toch met Tinkercad aan de slag te gaan.

Bekijk details van Het BiblioLab komt naar je toe!

• VoorleesExpress gaat van start met digitaal voorlezen

16 april 2020

Word je vanaf jonge leeftijd in jouw taalontwikkeling gestimuleerd? Dan presteer je beter op school. De kans dat je taalplezier beleeft is vele malen groter als je thuis wordt voorgelezen. Die positieve invloed blijft je verdere levensloop aanwezig.

Bekijk details van VoorleesExpress gaat van start met digitaal voorlezen

• Hoe FlevoMeer Bibliotheek in deze tijd contact houdt met haar bezoekers

14 april 2020

Om in contact te blijven met bezoekers bellen medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek vanaf 15 april met hun leden. Ze maken een praatje en vragen of ze een helpende hand kunnen bieden. De Bibliotheek wil zo laten zien dat ze aan haar leden denkt, ook nu de bieb gesloten is.

Bekijk details van Hoe FlevoMeer Bibliotheek in deze tijd contact houdt met haar bezoekers

• Bel de bieb

24 maart 2020

FlevoMeer Bibliotheek start met telefonisch spreekuur.

Bekijk details van Bel de bieb

• Met bijna 900.000 bezoekers per jaar bruist FlevoMeer Bibliotheek

2 maart 2020

Bijna 900.000 bezoekers weten jaarlijks FlevoMeer Bibliotheek te vinden. In lijn met de landelijke trend daalt het aantal leden en uitleningen licht. Het lenen van e-books stijgt geleidelijk.

Bekijk details van Met bijna 900.000 bezoekers per jaar bruist FlevoMeer Bibliotheek