132 inzendingen voor fotowedstrijd

Gepubliceerd op: 9 november 2018 16:39

Wel 132 deelnemers hebben een foto ingezonden voor de Fotowedstrijd die FlevoMeer Bibliotheek samen met Het Flevo-Landschap, CameraNu.nl en Peter Abbes Fotografie organiseerde. Maandag 5 november sloot de inzendtermijn.

De opdracht was: wie weet de kleuren en natuurverschijnselen van Natuurpark Lelystad in de herfst het best vast te leggen op beeld? Over die vraag zal de jury zich de komende week buigen, waarna het publiek mag stemmen op hun favoriet.

Stemmen op de winnaar

Het doel van de jury is om samen tot een shortlist van tien foto’s te komen. Geen gemakkelijke taak, want het niveau van de inzendingen is hoog. De shortlist zal van 16 tot 30 november online op de Facebookpagina van FlevoMeer Bibliotheek en fysiek bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad tentoongesteld worden. Bezoekers zijn van harte welkom om hun stem uit te brengen op hun favoriet. De winnaar wordt op maandagavond 3 december feestelijk bekend gemaakt tijdens een officiële prijsuitreiking om 17:00 uur.