Volg gratis cursus Digitale Fotografie

Gepubliceerd op: 1 juni 2017 13:40

Haal alles uit je digitale camera en volg de cursus Digitale Fotografie gratis als lid van de bibliotheek. Alles komt aan bod van sluitertijd en diafragma tot het maken van portretfoto’s. Bij deze cursus leer je alle beginselen van fotografie.

Indruk maken met je vakantiekiekjes?

Zin om aan de slag te gaan? Misschien wel tijdens de vakantie. De cursus duurt 4 avonden in blokken van 2 uur. Een avond geen tijd? Dat maakt niet uit, de cursus blijft 1 jaar beschikbaar.

Tijdens de cursus is aandacht voor de instellingen van de camera maar ook diafragma, sluitertijd en lichtinval. Fotografie kent allerlei onderdelen, van natuurfotografie tot sport en actie. In deze cursus worden de verschillende gebieden belicht, je leert werken als een professionele fotograaf. Zo kan je prachtige momenten in het leven, als vakanties, nog mooier vastleggen.

Hoe werkt het?

Als lid van FlevoMeer Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Je hebt de keuze uit maar liefst 30 verschillende cursussen.

Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen.  Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kan je  twee cursussen  kiezen. Je volgt de cursus van jouw keuze waar je  maar wilt in eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Weten welke cursussen er allemaal zijn? Kijk snel op www.onlinebibliotheek.nl.

Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat
voor vorm dan ook tot zich te nemen.