Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit?

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 10:14

De voorbereiding voor de beleidsvisie 2021 – 2024 van FlevoMeer Bibliotheek is in volle gang en wij vinden het belangrijk dat jij mee helpt om het toekomstplaatje compleet te maken.

Enquête voor leden en niet-leden

Hoe ziet FlevoMeer Bibliotheek er in de toekomst uit? De voorbereiding voor de beleidsvisie 2021 – 2024 van FlevoMeer Bibliotheek is in volle gang. We vinden het belangrijk dat leden en niet-leden uit de gemeentes Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk meedenken over onze toekomst. Daarom versturen wij dinsdag 30 juni een mail aan onze leden met een enquête waarin zij hun mening kunnen geven.

In samenwerking met onderzoeksbureau KiekendiefPerspectief gaan we zowel leden alsook bezoekers en inwoners van ons werkgebied vragen voorleggen over FlevoMeer Bibliotheek. De enquête is anoniem en zal ongeveer 3 minuten in beslag nemen. Als je een uitnodiging hebt gehad om de enquête in te vullen, dan hopen we dat jij ook mee doet aan het onderzoek om ons toekomstplaatje compleet te maken.