Expositie van ruim 20 kunstenaars in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Gepubliceerd op: 11 september 2019 15:15

Tot 6 december 2019 is er in FlevoMeer Bibliotheek Dronten een prachtige expositie met als thema vogels. Ruim 20 kunstenaars laten hier hun werk zien.

Voor groot en klein

Ruim 20 kunstenaars tonen naast een groot werk ook één of meerdere kleine werkjes, formaat 20 bij 20 cm. Deze worden tentoongesteld in de Meerpaal en zijn te koop voor 30 euro per stuk. Bezoekers van de vernissage ontvangen een lot waarmee ze kans maakt op één van de kleine werkjes. Ook voor de kinderen is er speciale aandacht. De jeugd t/m 12 jaar kan tijdens de hele expositieperiode meedoen aan een speurtocht, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Muzikale opening

Op zaterdag 14 september 2019 om 14.00 uur zal kunstkenner en vogelaar Erna Koelman uit Lelystad de opening verzorgen. Het belooft een vrolijke middag te worden met muziek en zang van het Trio Toon Lips. De expositie is tot 6 december 2019 te zien, waarbij voor de jeugd halverwege en aan het eind nog een trekking van de speurtocht zal zijn.

De expositie is te bezichtigen tijdens openingsuren.