Exposities van Lidy Ponte en Erwin van der Linde in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Gepubliceerd op: 1 april 2019 10:38

Tot 14 juni 2019 is er in FlevoMeer Bibliotheek Dronten een prachtige schilderijenexpositie Erwin van der Linden en een tentoonstelling van beelden en objecten van metaaldraad van Lidy Ponte.

Lidy Ponte

Beweging, houding en passie van sporters en musici inspireren haar, ook maak ze beelden van dieren. Lidy werkt met verschillende materialen maar gebruikt de laatste jaren vooral veel ijzerdraad. Het is een uitdaging voor haar om met eenvoudig materiaal, karakteristieke houdingen uit te beelden, soms met kleur voor een andere uitstraling.

Erwin van der Linde

Erwin van der Linde is geboren in Amsterdam en nu wonend in Dronten. Hij heeft een workshop bijgewoond bij kunstschilder Henk Nijenhuis en heeft al schilderend een eigen stijl gecreëerd. Erwin beeldt zijn interesse in muziek uit in schilderijen, het liefst met een abstracte kijk hierop.  Alle kunstwerken worden uitgevoerd met acrylverf.

De expositie is tot 14 juni te bezichtigen tijdens openingsuren.