FlevoMeer Bibliotheek Lelystad nu ook geschikt voor digital wallet

Gepubliceerd op: 17 mei 2017 11:21

Vanaf heden kunnen klanten die gebruik maken van digital wallet ook terecht in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Hiervoor is speciaal een nieuwe handscanner geïnstalleerd bij een van de uitleenbalies. Klanten die dus al gebruik maken van een digital wallet kunnen daar nu ook de bibliotheekpas aan toevoegen.

Digital wallet

Een digital wallet is een app waarin pasjes digitaal bewaard en meegenomen kunnen worden. Het is een trend die momenteel in opkomst is. Door de toename van klantenpassen worden portemonees steeds voller. Het blijft lastig om altijd alle klantenpassen in één portemonee kwijt te kunnen. In een digital wallet kunnen alle klantenpassen bewaard worden waardoor deze makkelijk meegenomen kunnen worden, namelijk op de telefoon. Een voorbeeld van digital wallet-app voor zowel Android- als iPhonetoestellen is PasNL.