Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Gepubliceerd op: 22 april 2021 10:00

Hou je van spannende en grappige boeken of juiste niet. Ben je een kei in vloggen, TikTok of een echte gamer? En zit je vol ideeën? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

FlevoMeer Bibliotheek Dronten is op zoek naar enthousiaste kinderen uit de bovenbouw die de bibliotheek zo leuk en aantrekkelijk mogelijk willen maken voor leeftijdsgenootjes. Samen met medewerkers van de bibliotheek gaan jullie aan de slag met de jeugdbibliotheek.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig, creatief en enthousiast? En lijkt het je leuk om mee te denken over jeugdactiviteiten in de bieb? Meld je dan aan door middel van een brief, filmpje of op je eigen unieke, creatieve wijze. Laat weten waarom jij lid wilt worden van ons panel. Meld je aan via de oranje knop hieronder.

Ambassadeurs van de bieb

FlevoMeer Bibliotheek Dronten wil met het Kidzpanel de jeugd meer betrekken bij de bibliotheek. Inge Dix: Om kinderen zelf een stem te geven in ons activiteitenaanbod is het initiatief Kidzpanel in het leven geroepen. Wij willen vooral vraaggericht programmeren. Waar is behoefte aan bij de jeugd? De panelleden mogen meedenken en helpen met uitvoeren van activiteiten. Daarnaast mogen zij thematafels inrichten in onze bieb en boekentips geven via onze Facebookpagina. Wij zien het panel als ambassadeurs van de bibliotheek en als schakel met de scholen. We zijn erg benieuwd naar de aanmeldingen en naar alle ideeën die het toekomstige panel voortbrengt.