Onze vestigingen zijn gesloten t/m 28 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Gezocht: leden voor Kidzpanel FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Gepubliceerd op: 8 april 2021 13:30

Hoe maak je de bieb zo aantrekkelijk mogelijk voor kinderen? Vind je het leuk om hierover mee te denken? Meld je dan aan voor het Kidzpanel van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde!

De zes leden gaan zich bezighouden met de jeugdbibliotheek en geven tips en trics om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen.

Aanmelden

Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig, creatief en enthousiast? En lijkt het je leuk om mee te denken over jeugdactiviteiten in de bieb? Meld je dan aan door middel van een brief, filmpje of op je eigen unieke, creatieve wijze. Laat weten waarom jij lid wilt worden van ons panel. Aanmelden kan via de knop hieronder. De sluitingsdatum is 26 april 2021. Op 30 april  gaan we videobellen met alle kinderen die zich aangemeld hebben.

Ambassadeurs van de bieb

FlevoMeer Bibliotheek wil met het Kidzpanel de jeugd meer betrekken bij de bibliotheek. Sirin Genc: “Om kinderen zelf een stem te geven in ons activiteitenaanbod is het initiatief Kidzpanel in het leven geroepen. Wij willen vooral vraaggericht programmeren. Waar is behoefte aan bij de jeugd? De panelleden mogen meedenken en helpen met uitvoeren van activiteiten. Daarnaast mogen zij thematafels inrichten in onze bieb en boekentips geven via onze Facebookpagina. Wij zien het panel als ambassadeurs van de bibliotheek en als schakel met de scholen. We zijn erg benieuwd naar de aanmeldingen en naar alle ideeën die het toekomstige panel voortbrengt.”