Gratis online trainingen via de bibliotheek

Gepubliceerd op: 29 mei 2020 10:14

Wil jij je soft skills of digitale vaardigheden versterken? Volg dan een van de 28 gratis online trainingen.

Een cadeautje van de bibliotheek

De Koninkijke Bibliotheek en online opleider SkillsTown zijn een samenwerking aangegaan waarin zij 28 trainingen aanbieden. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Alle trainingen kun je tot het einde van dit jaar volgen.

"Nu mensen niet bij de Bibliotheek terechtkunnen om te oefenen met online programma’s of om mee te doen aan een cursus, willen we hun toch de mogelijkheid blijven bieden om te werken aan hun vaardigheden. Juist omdat digitale vaardigheden momenteel van cruciaal belang zijn", aldus Maaike Toonen, programmamanager bij de KB.