Onze vestigingen zijn gesloten t/m 20 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Hartenpost

Gepubliceerd op: 1 april 2021 15:30

Stel jij jezelf ook wel eens de volgende vraag? Kan ik ook iets doen voor de mensen die zich eenzaam voelen? JA! Dat kan! Doe mee met onze Hartenpost actie.

Hartenpost kan zijn een tekening, kaartje, knutselwerkje of cadeautje dat door de brievenbus past. Je maakt het voor eenzame of kwetsbare mensen in de gemeente Noordoostpolder of Urk. Stichting Present Noordoostpolder en Zorggroep Oude Nieuwe Land zorgen ervoor dat de hartenpost bij mensen terechtkomt die wel een bemoediging kunnen gebruiken. De actie loopt van 7 april tot en met vrijdag 30 april.

Wil je meedoen?

Lever je post dan in bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder of FlevoMeer Bibliotheek Urk. Dit kan tijdens de openingstijden van de AfhaalBieb.