KerstLuisteren met mooie toptitels

Gepubliceerd op: 1 december 2017 12:45

Speciaal voor de kerstperiode hebben we vier extra toptitels in de LuisterBieb opgenomen. Heel december te beluisteren, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Lekker luisteren

Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken - juist tijdens de donkere decemberdagen. Download de app, trek je warme sloffen aan en kruip lekker op de bank.

Dit zijn de 4 extra toptitels die in december te beluisteren zijn:

• Teunis van Toon Tellegen
  • Polar Express van Ellen Weiss
  • IJskoud van Isa Maron
  • Cultuurgeschiedenis van Nederland van Herman Pleij

Naast deze toptitels zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de decembermaand. Denk bijvoorbeeld aan Een geniale vriendin van Elena Ferrante, De test van Hjorth Rosenfeldt of Paper Towns van John Green. Laat het KerstLuisteren maar beginnen.

Over de LuisterBieb-app

De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met ruim 700 luisterboeken in allerlei genres is er voor ieder wat wils. Een groot aantal luisterboeken (te herkennen aan het grijze label) is ook gratis voor niet-bibliotheekleden beschikbaar. De promotieluisterboeken (wit label) zijn tijdelijk door iedereen, ook door niet-leden, te beluisteren. Tot slot bevat de LuisterBieb premiumluisterboeken (oranje label), waarvoor je een geldig bibliotheeklidmaatschap nodig hebt.
De luisterboeken zijn drie weken beschikbaar, waarna je het luisterboek kunt verlengen of verwijderen.