Leen een Spannende Boekentas

Gepubliceerd op: 1 juni 2019 12:43

Van 1 t/m 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze maand zet de boekenwereld het thrillerboek in de spotlights. Ook FlevoMeer Bibliotheek doet hier aan mee door de boeken een prominente plek in de bibliotheek te geven. Ook zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant Spannende Boekentassen te leen.

Spannende Boekentas

Eén tas lenen, drie boeken lezen, dat kan met de Spannende Boekentas. In de drie vestigingen staan de tassen klaar om ontdekt te worden. Misschien ontdek je zo wel je nieuwe favoriete schrijver. Laat de tas door een van de medewerkers op uw pas zetten en geniet thuis of op vakantie van drie spannende boeken. Of meer natuurlijk, want volwassenen kunnen tot tien boeken per keer lenen. Heb je de Spannende Boekentas uit, lever hem dan weer in bij de balie. Kun je meteen een nieuwe tas lenen!

Liever geen Spannende Boekentas? Dan liggen er nog genoeg andere thrillers voor je klaar. Probeer eens de IJslandse schrijver Arnaldur Indriðason, of lees de boeken van Dan Brown in plaats van het kijken van de films. Of lees dichter bij huis met Loes den Hollander, Jet van Vuuren en Max van Olden.

Spannende Boeken Weken

De Spannende Boeken Weken is een campagne van CPNB om de thrillerboeken rond de vakantieperiode extra onder de aandacht te brengen. Tijdens de zomervakantie lezen we namelijk het liefst thrillers. Ook in de boekhandels zijn thrillers razend populair. Tijdens de Spannende Boeken Weken geven boekhandelaren daarom het boek ‘Dolores Dolly Poppedijn ‘ van Thomas Olde Heuvelt cadeau bij een minimale besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.