Meer openingstijden Lelystad

Gepubliceerd op: 8 maart 2018 17:07

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad langer open!

Bezoekers van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad worden op hun wenken bediend: de bibliotheek gaat per 1 april 2018 (geen grapje!) langer open! Met dank aan de Gemeente Lelystad komt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de wensen van de bezoekers tegemoet. Op doordeweekse dagen gaat de vestiging 2 uur langer open en ook op maandagmiddag openen de deuren aan Promesse 4.

Met een verruiming van 33 naar 47 uur (een stijging van bijna 40 procent) is de bibliotheek in Lelystad toegankelijker dan ooit. “We zijn erg blij dat we nu nog vaker bezoekers mogen verwelkomen in ons prachtige pand”, laat regiomanager Henk van Strien van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad verguld weten. “De bibliotheek heeft de afgelopen jaren een ware transitie doorgemaakt. We zijn allang niet meer een uitleenfabriek met alleen boeken, maar we hebben ook een uitgebreide dvd-collectie en een zeer uiteenlopende agenda met allerlei gratis (!) activiteiten. Wat te denken van de dialoogavonden georganiseerd door de Stadmakerij, de Vrijdag Blijdagen op iedere tweede vrijdag van de maand met leuke voorstellingen en workshops voor kinderen, het Huis voor Taal en de verschillende spreekuren (financieel spreekuur, het Digi Café voor al uw vragen op digitaal gebied, in gesprek met de wijkagent en het Mama Café).”

De verruimde openingstijden zien er per april zo uit:
maandag:     12.00 - 18.00 uur
dinsdag:       10.00 – 18.00 uur
woensdag:   10.00 – 18.00 uur
donderdag:  10.00 – 20.00 uur
vrijdag:         10.00 – 18.00 uur
zaterdag:     10.00 – 17.00 uur
zondag:       12.00 – 16.00 uur (1x per maand koopzondag)

Feestelijke opening

De verruiming van de openingstijden laat FlevoMeer Bibliotheek Lelystad niet ongemerkt voorbij gaan. “Op dinsdag 3 april wordt de vestiging feestelijk aangekleed en zullen er verschillende acties en activiteiten zijn”, weet Van Strien te verklappen. “Iedereen is welkom, of je nu lid bent of niet. We gaan er samen een feest van maken.”

Over FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

FMB staat niet alleen voor FlevoMeer Bibliotheek, maar ook voor Focus op Maatschappelijke Betekenis. Wij zijn er om het leven van alle Lelystedelingen te verrijken, met extra aandacht voor mensen die aanvullende steun nodig hebben.