Mind trucs bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Gepubliceerd op: 10 november 2017 16:45

Goochelaar Jan Duitman bracht iedereen op het puntje van de stoel met zijn adembenemende voorstelling op Vrijdag Blijdag 10 november.

Al meteen vanaf het begin heeft Jan Duitman de lachers op zijn hand. Waar de kleine toehoorders in eerste instantie denken dat ze zijn trucs doorzien, blijkt al snel dat zijn gegoochel wel tovenarij lijkt. Zelfs als hij stap voor stap uitlegt hoe de truc werkt, gebeurt er toch steeds iets wat niet kan. De kinderen vinden het geweldig. Jan nodigt ook verschillende kinderen uit om mee te helpen aan zijn trucs. Zelfs van zo dichtbij, blijft het bijna magie.  

Jan Duitman

Jan Duitman is binnen de goochelwereld een oude bekende. Met name op het gebied van Table Magic, een vorm van goochelen waarbij het publiek op de vingers van de goochelaar kan kijken, is hij specialist. Jan won al meerdere prijzen met zijn acts. Met zijn grapjes en acts weet hij menig kind en volwassenen te verbazen.

Een leuke kinderactiviteit, elke maand

In alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek staat elke maand tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.

In ons speciale jeugdagenda zijn de Vrijdag Blijdagen te vinden.