Nieuwe cursussen online

Gepubliceerd op: 30 januari 2018 15:54

Vanaf 1 februari staat een vernieuwd cursusaanbod klaar op de online Bibliotheek. Maak een keuze uit maar liefst 41 online cursussen.

Cursusaanbod

Toppers uit het cursusaanbod zoals digitale fotografie, blind en snel typen, breinleren en een mooi aanbod van populaire vreemde talen blijven te vinden op onlinebibliotheek.nl. Nieuw in het aanbod zijn de meer uitgebreide taalcursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wat exotischer kan ook: denk aan een introductiecursus Chinees, Papiaments, Turks of Portugees.

Daarnaast is er een reeks cursussen op het gebied van gezondheid zoals stress, slapen en voeding. Of leer de fijne kneepjes van Word, PowerPoint of LinkedIn. Kortom, een mooie aanvulling op het lidmaatschap van de Bibliotheek.

Elke maand een bonuscursus

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kunt u  twee cursussen  kiezen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig.  De cursussen zijn tot 1 januari 2019 af te nemen waarna u één jaar de tijd heeft om de cursus te volgen. Als bonus is er weer elke maand een extra cursus beschikbaar.