Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

Gepubliceerd op: 1 februari 2018 11:01

Jeugdbibliotheek.nl is een nieuwe website speciaal voor de jeugd. Om te inspireren om te lezen en informatie te bieden, onder meer voor werkstukken en spreekbeurten.

Ook voor werkstukken en spreekbeurten

Bij de start ligt de focus van jeugdbibliotheek.nl op het stimuleren van lekker lezen en veel weten voor kinderen van 9-12 jaar.  Voor elk moment het leukste verhaal! Een gewoon boek of e-book om te lezen in bed. Een luisterboek voor in de bus. Op de site worden onder meer de top tien boeken en series uitgelicht. En elke week is er een boekentip. Daarnaast vinden jongeren op dit platform informatieve boeken en inspiratie voor werkstukken en spreekbeurten. Jeugbibliotheek.nl wordt continu uitgebreid met informatie die jongeren aanspreekt in de vorm van tekst, beeld en video.

In 2018 wordt de website uitgebreid met content voor kinderen van 12 tot 15 jaar, 15 tot 18 jaar en 6 tot 9 jaar.