Inwoners van Emmeloord gezocht

Gepubliceerd op: 18 november 2020 11:11

De bibliotheek wil graag in gesprek met de inwoners van Emmeloord!

Wij weten dat COVID-19 een grote impact heeft op de samenleving. Ineens ziet ons dagelijkse leven er heel anders uit. Ook FlevoMeer Bibliotheek heeft daarmee te maken en is bezig met het uitbreiden van de online dienstverlening. Zodat we ook in bijzondere tijden een openbare ruimte kunnen zijn voor ontmoeting, verbinding, verhalen, leren en informatie. Wij willen van jou weten hoe FlevoMeer Bibliotheek er ook in deze tijd voor jou kan zijn en willen hierover graag met je in gesprek.

Ben je tussen de 65 en 75 jaar oud en woonachtig in Emmeloord? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Graag nodigen we je uit voor deze focusgroep – een interactieve bijeenkomst met 10 deelnemers. De sessie duurt ongeveer 2 uur en vindt online plaats. Je hoeft je hiervoor niet voor te bereiden. De bijeenkomst gaat via ZOOM en is op woensdag 2 december van 14.00 – 16.00 uur.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via mail bij Margriet Salomons en ontvang de Poldertoren cadeau. Heb je vragen? Aarzel dan niet ze te stellen.