Bibliotheken weer open

Gepubliceerd op: 19 mei 2021 17:15

FlevoMeer Bibliotheek opent vanaf donderdag 20 mei de deuren weer voor iedereen

Hartelijk welkom

Wat zijn we blij! Vanaf donderdag 20 mei as. is iedereen weer welkom in de bibliotheken. Alle medewerkers zien er erg naar uit om na vijf maanden sluiting publiek te mogen ontvangen. Bezoekers zijn van harte welkom voor het lenen van boeken, het lezen van de krant, te studeren en te werken. Natuurlijk rekenen we geen boete en lenen we de materialen langer uit. De openingstijden zijn als vanouds en we zijn weer telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van de lokale bibliotheek.

Inspirerend en Veilig

FlevoMeer Bibliotheek is een plek voor iedereen. Kies mooie boeken en laat je inspireren door de verschillende displays. Kun je nog niet naar de bibliotheek komen? Geen probleem, de AfhaalBieb blijft nog even open voor het aanvragen van (jeugd)leestasjes.
Bezoekers gebruiken een mandje met een registratieformulier incl. gezondheidscheck. Dit formulier geldt tevens als reservering.
We hopen onze dienstverlening en programmering zo snel mogelijk uit te kunnen breiden. Kijk op onze website en social media kanalen voor het actuele nieuws.