Pincode verdwijnt nu ook voor kinderen

Gepubliceerd op: 8 juni 2018 14:00

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Veilig inloggen

Vroeger was het gebruikelijk om met de cijfers van je verjaardag in te loggen op de website van de bibliotheek. Leden boven de 8 jaar hebben vorig jaar deze pincode al omgezet naar een zelfgekozen wachtwoord. Dit gaat nu ook gelden voor kinderen onder de 8 jaar, zodat iedereen veilig inlogt.

Wat merk je hiervan?

Waarschijnlijk niets, want als je je pincode al hebt omgezet naar een zelfgekozen wachtwoord, dan hoef je niets te doen. En anders kun je met je mailadres eenmalig een wachtwoord genereren en dit wachtwoord aanpassen naar een wachtwoord van jouw keus. Heb je geen mailadres? Kom dan even langs in de bibliotheek of neem even telefonisch contact op.