Sinterkinderfeest

Gepubliceerd op: 23 november 2017 08:16

Pietengym, schoentje vouwen, pepernoten en muziek! Wat kwamen er veel kinderen langs bij ons Sinterkinderfeest gistermiddag.

En natuurlijk werd er voorgelezen uit - hoe kan het ook anders - een Sinterklaasboek. De foto's van deze leuke middag zijn te vinden op onze Facebookpagina

Sinterklaasboeken

Wat is nu leuker dan nog meer in de Sinterklaasstemming te komen dan met een prachtig Sinterklaasverhaal. In de bibliotheek zijn leuke, spannende en kleurrijke Sinterklaasboeken te leen, maar ook leuke Sinterklaasdvd's. En wil je er iets lekkers bij bakken? Dat kan met één van onze kookboeken met recepten voor pepernoten en speculaas.

Schoentje zetten

Veel kinderen hebben een eigen schoen geknutseld op het Sinterkinderfeest. Omdat Sinterklaas nog even van alle creatieve en mooie knutselschoenen wil genieten, kunnen de knutselwerken een week later in de bibliotheek opgehaald worden.