Sluitingsdata voor de verbouwing Bibliotheek Dronten zijn bekend

Gepubliceerd op: 1 augustus 2022 11:00

Van 15 september t/m 27 september wordt de Bibliotheek in Dronten verbouwd. Dit betekent dat de Bibliotheek tijdens deze periode gesloten is. Leden die niet zo lang zonder boek of film kunnen zijn welkom om van 1 t/m 14 september het dubbele aantal materialen te lenen. Vanaf 28 september is de bibliotheek weer geopend. Iedereen die nieuwsgierig is kan vanaf 13 uur een tour krijgen door de vernieuwde Bibliotheek.

Tijdens de sluiting kunnen er geen materialen geleend of ingeleverd worden. Heb je materialen thuis die in deze periode ingeleverd moeten worden? De inleverdatum wordt automatisch verplaatst naar de eerstvolgende dag dat de Bibliotheek weer open is. Ook worden er van donderdag 15 september t/m zaterdag 1 oktober geen boetes opgebouwd.

Wil je tijdens de sluitingsperiode materialen reserveren en ophalen? Vink dan aan dat je ze in een andere vestiging wilt ophalen.