Spaaractie voor Boekstartleden

Gepubliceerd op: 12 juli 2019 09:56

Wij hebben een fantastische spaaractie voor al onze BoekStartleden. Kom naar de bieb en leen babyboekjes.

Elke keer als je babyboekjes leent krijg je een sticker van een van onze medewerkers.  Spaar 9 stickers en krijg van ons een gratis boekje. De spaarkaart haal je bij de balie in de bibliotheek. Tot snel!

Maak je baby lid en word Boekstartlid

Voorlezen aan baby's, kan dat? Jazeker! Speellezen, noemen we het ook wel, omdat baby's boekjes niet alleen bekijken, maar ook voelen, horen en uitproberen. Voordat jouw kind 4 maanden is, ontvang je een waardebon van het consultatiebureau of van de gemeente. Kom met deze bon naar de bibliotheek en maak je kind (gratis!) lid van de bibliotheek. Je krijgt dan het leuke BoekStartkoffertje cadeau met daarin twee babyboekjes, een boekenlegger en een folder over voorlezen. In alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek is een speciale babycollectie met bijvoorbeeld knisperboeken, badboeken, knuffel- en voelboeken, rijm- of liedboeken, aanwijsboeken, voorleesboeken en muziek. Mocht je de bon niet ontvangen, neem dan contact op met de bibliotheek.