Spannende Boeken Weken

Gepubliceerd op: 29 mei 2017 09:41

Met een spannend boek zijn de meest bizarre avonturen te beleven. Ook FlevoMeer Bibliotheek zet van 9 tot en met 25 juni tijdens de Spannende Boeken Weken thrillerverhalen in de etalage. Je vakantie begint met boeken wordt gecommuniceerd in haar vestigingen, via social media en landelijke campagnebeelden. De Spannende Boeken Weken zijn het startschot voor een zinderende zomer.

Beleef spannende avonturen

Verdrink in Scandinavische thrillers of zoek het dichter bij huis met spannende verhalen van Thomas Ross, Simone van der Vlugt of Saskia Noort. Crime, horror of detective, deze verhalen zorgen voor de nodige rillingen en denkwerk om mysteries op te lossen. FlevoMeer Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan boeken in dit genre. Ook kunnen leden via bibliotheek.nl/ebooks het hele jaar door gratis en legaal bloedstollende e-books lenen. De Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer heeft het Geschenkboek 2017 geschreven getiteld De vrouw in de blauwe mantel. Meyer is internationaal gelauwerd en zijn boeken zijn in 25 talen verschenen.

Schrijfwedstrijd met Algemeen Dagblad

Rechercheur en thrillerschrijver Simon de Waal is juryvoorzitter van de landelijke schrijfwedstrijd, die in samenwerking met het Algemeen Dagblad wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen van 3 tot 25 juni hun spannende vakantieverhaal van maximaal 750 woorden insturen via spannendeboekenweken.nl. De winnaar krijgt een masterclass thriller schrijven van De Waal aangeboden en een publicatie van zijn of haar verhaal in het Algemeen Dagblad.