Tijdelijk een beperkte dienstverlening bij FlevoMeer Bibliotheek

Gepubliceerd op: 11 september 2017 14:34

Om u in de toekomst te voorzien van een optimale dienstverlening werkt FlevoMeer Bibliotheek aan nieuwe ICT ontwikkelingen.

Wat kan wel en wat kan niet

Van zaterdag 23 september 17.00 uur tot en met woensdag 27 september gaan we over op een nieuw systeem. Hier kunt u hinder van ondervinden in de vestigingen en online.
Alle vestigingen zijn in die periode op de reguliere tijden open maar met een beperkte dienstverlening.

Wat kan wel:
⦁    boeken, kranten, tijdschriften lezen
⦁    werken en studeren in de bibliotheek
⦁    vragen stellen of een praatje maken met een van onze medewerkers

Wat kan niet:
⦁    de bibliotheekcatalogus gebruiken
⦁    boeken zelf inleveren of verlengen
⦁    nieuwe boeken lenen
⦁    boeken reserveren
⦁    printen, scannen en kopiëren
⦁    gebruik maken van de wifi, dit geldt voor vestigingen Dronten en Swifterbant
⦁    betalingen verrichten (betalen met contanten, pin of via de betaalautomaat is niet mogelijk)
⦁    Kaarten kopen voor activiteiten

Tijdens de openingsuren staat er gratis koffie en thee voor u klaar.

Excuses voor het ongemak

Heeft u nog materialen in huis en wilt u deze toch inleveren? Tijdens de openingstijden van de vestigingen, kunt u de materialen afgeven. Wij zorgen ervoor dat uw materialen later worden ingenomen. Over de dagen dat we een beperkte dienstverlening bieden, wordt uiteraard geen te-laat geld gerekend.

Onze excuses voor het ongemak. Op donderdag 28 september verlenen wij weer onze volledige service, graag tot ziens.