Onze vestigingen zijn gesloten t/m 28 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Het BiblioLab komt naar je toe!

Gepubliceerd op: 20 april 2020 12:26

Wil jij ook thuis in 3D gaan knutselen? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. De enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de mogelijkheid gecreëerd voor kinderen om toch met Tinkercad aan de slag te gaan.

Hoe doe je mee?

Wil je thuis meedoen en leuke ontwerpen maken? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in en de vrijwilligers maken een account voor je aan. Zij sturen je dan zo snel mogelijk een email met je inloggegevens, zodat je aan de slag kan in je eigen werkblad in Tinkercad. Heb je iets heel moois gemaakt en wil je dat graag geprint hebben? Dat kan! Als de bibliotheek weer open is en de vrijwilligers weer aan de slag mogen, kom dan op woensdagmiddag langs en onze vrijwilligers printen je favoriete ontwerp voor je. Woon je niet in de Noordoostpolder? Geen probleem, de vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Dronten werken samen met de vrijwilligers uit de Noordoostpolder. Hoe dan ook zorgen zij dat je geprinte ontwerp bij jou terecht komt. Heb je vragen? Mail deze dan naar noordoostpolder@flevomeerbibliotheek.nl onder vermelding van BiblioLab.

Wat is Tinkercad?

Tinkercad is een makkelijk te gebruiken 3D-tekenprogramma. Je hoeft hier geen software voor te installeren, want je werkt gewoon in je browser. Met Tinkercad kan je mooie 3D-modellen ontwerpen, zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan!

Tinkercad

Nieuwsbrief

Even rustig nalezen hoe TinkerCad precies werkt of leuke ideeën opdoen? Lees dan de nieuwsbrief.