Werkt u mee aan het zomerprogramma 60plus?

Gepubliceerd op: 27 januari 2020 16:09

Bent u 60plus en wilt u graag meewerken aan een aantrekkelijk zomerprogramma? Dan bent u van harte uitgenodigd op dinsdag 3 maart om 11.00 uur om mee te werken aan de invulling van een zomerprogramma in de Noordoostpolder.

U bent op dinsdag 3 maart van 11.00 tot 15.00 uur van harte uitgenodigd in de Hof van Smeden in Emmeloord. Er wordt voor een heerlijke lunch gezorgd. Tijdens deze bijeenkomst wordt gewerkt aan de invulling van een zomerprogramma in de Noordoostpolder.

Op 3 maart

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Zorggroep Oude Nieuwe Land, Carrefour, Cultuurbedrijf Noordoostpolder, GGD Flevoland, Mercatus en Gemeente Noordoostpolder gaan graag met mensen vanaf 60 jaar in gesprek om gezamenlijk een aantrekkelijk activiteitenprogramma te ontwikkelen voor, door en mét inwoners van de Noordoostpolder. Bent u creatief in denken en doen, heeft u tijd om activiteiten in de zomerperiode te organiseren, wilt u meewerken aan deze activiteiten en wilt u iets voor een ander betekenen? Dan bent u van harte welkom! Aanmelden kan tot uiterlijk 26 februari bij Carrefour: info@carrefour.nu of via tel. 0527-63000.

Samen bedenken en organiseren

Afgelopen zomerperiode organiseerden de organisaties gezamenlijk een succesvolle reeks ontmoetingsbijeenkomsten voor senioren. De ontmoetingen waren bedoeld om in een ongedwongen sfeer gezelligheid te bieden in de zomermaanden. Aanleiding voor deze bijeenkomsten vormde een informeel Ronde Tafelgesprek dat de betrokken organisaties gezamenlijk organiseerden. Daaruit bleek een grote behoefte aan activiteiten in de zomervakantie, omdat senioren zich eenzaam kunnen voelen doordat veel activiteiten stil liggen en kinderen vaak met vakantie zijn. Voor de komende zomerperiode willen de betrokken organisaties een stapje verder gaan en nu samen met de inwoners van de Noordoostpolder het programma bedenken en organiseren.