Urker verhalenwedstrijd

Gepubliceerd op: 24 april 2019 16:24

In navolging van de Kunstprijs, die iedere drie jaar wordt gehouden, komt er nu een Urker Verhalenprijs.

Stuur jouw verhaal op

De gemeente Urk geeft een financiële bijdrage om dit mogelijk te maken. Voorwaarde is dat het verhaal in het Urkers moet worden ingeleverd. Er is de hele zomer gelegenheid om inspiratie op te doen voor een mooi verhaal. Insturen kan tot 15 september 2019.

Insturen van het verhaal kan per e-mail naar urk@flevomeerbibliotheek.nl of info@docurk.nl, voorzien van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd. Voor meer informatie en het reglement, zie onderstaande knop.

Voorleesavond

Op woensdag 6 november 2019 zal er een Voorleesavond zijn, waarin de tien beste verhalen voorgelezen worden. Tevens zal er een feestelijke prijsuitreiking zijn van de drie beste verhalen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De organisatie is in handen van Stichting Urker Taol, Cultuur-Eus Tromp de Vries, FlevoMeer Bibliotheek Urk en SCAB.