VakantieBieb nu ook open voor volwassenen

Gepubliceerd op: 1 juli 2017 08:45

De VakantieBieb is nu ook open voor volwassenen met ruime keuze uit romans of spannende of informatieve e-books.

Gratis leuke e-books lezen, wie wil dat nou niet? Daarom geeft de bibliotheek elke zomer een cadeautje: de VakantieBieb. In juni konden kinderen al e-books uit de VakantieBieb lezen en nu kunnen volwassenen dat ook.

Voor kinderen en jongeren zijn er humoristische, spannende en avontuurlijke boeken te lezen, zoals Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon, Klem! van Mirjam Oldenhave of Verdacht van Carry Slee. Volwassenen kunnen kiezen uit boeken als De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit, Icarus van Deon Meijer en Neem een geit van Claudia de Breij.  In totaal staan er 60 gratis e-books in de VakantieBieb-app.

Lezen zonder internet

De VakantieBieb-app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play. De gekozen e-books komen op de boekenplank in de app te staan en na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Speciaal voor lezers met dyslexie is een deel van deze e-books te lezen in een aangepast lettertype, de ePub-versie. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.