VakantieLuisteren met mooie toptitels

Gepubliceerd op: 22 juni 2017 09:37

Speciaal voor de zomer hebben we 5 extra toptitels in de LuisterBieb opgenomen. Die kun je ook beluisteren als je geen lid bent van de bibliotheek.

Toptitels

Dit zijn de 5 extra toptitels die deze zomer te beluisteren zijn:

•    Paul van Loon – Dolfje Weerwolfje, volle maan (vanaf juni t/m aug)

•    John Flanagan – De Grijze Jager, de vroege jaren deel 1 (vanaf juni t/m aug)

•    Suzanne Vermeer – Hittegolf (jul/aug)

•    Rosita Steenbeek – Rose (jul/aug)

•    Lieneke Dijkzeul – Dagen van schaamte (jul/aug)

Naast deze toptitels zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de zomervakantie. Denk bijvoorbeeld aan Birk van Jaap Robben, Een liefde in Rome van Mark Lamprell of Mees Kees op de kast van Mirjam Oldenhave. Laat het VakantieLuisteren maar beginnen.

Over de LuisterBieb-app

De LuisterBieb biedt volop luisterplezier voor jong en oud. Met ruim 750 luisterboeken in allerlei genres is er voor ieder wat wils. Een groot aantal luisterboeken (te herkennen aan het grijze label) is ook gratis voor niet-bibliotheekleden beschikbaar. De promotieluisterboeken (wit label) zijn tijdelijk door iedereen, ook door niet-leden, te beluisteren. Tot slot bevat de LuisterBieb premiumluisterboeken (oranje label), waarvoor je een geldig bibliotheeklidmaatschap nodig hebt.
De luisterboeken zijn drie weken beschikbaar, waarna je het luisterboek kunt verlengen of verwijderen.