FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

Gepubliceerd op: 20 juni 2017 08:45

vakantietas

Niet zelf uitzoeken! Je laten verrassen! En extra boeken! Dat is het idee achter de vakantietas, een product dat al jarenlang een topper is bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Wie een vakantietas leent, krijgt een tas met vier boeken mee tegen “betaling” van 1 uitlening. Welke titels er in de tas zitten, is onbekend dus de tas is bij uitstek geschikt voor de zomerse veellezer die van een verrassing houdt. Er zijn tassen met voornamelijk spannende boeken, maar er zijn ook tassen met een luchtiger inhoud of juist een literaire vulling.

Dit jaar zijn er niet alleen tassen voor volwassenen, maar ook aan de jeugd is gedacht – van 8 tot 18: voor hen is er een tas naar leeftijd! En ook hier weer de keuze tussen spannend of juist wat luchtiger.

Vanaf half juni tot begin september kan de tas worden opgehaald bij de servicedesk van de FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De leentermijn voor alle bibliotheekmaterialen is gedurende de schoolvakantie zes weken.