FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder brengt dit jaar weer de vakantietas!

Gepubliceerd op: 15 juni 2018 08:45

vakantietas

Niet zelf uitzoeken! Je laten verrassen! En extra boeken! Dat is het idee achter de vakantietas, een product dat al jarenlang een topper is bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Wie een vakantietas leent, krijgt een tas met vier boeken mee tegen “betaling” van 1 uitlening. Welke titels er in de tas zitten, is onbekend dus de tas is bij uitstek geschikt voor de zomerse veellezer die van een verrassing houdt. Er zijn tassen met voornamelijk spannende boeken, maar er zijn ook tassen met een luchtiger inhoud of juist een literaire vulling. En ook voor de jeugd is er keus genoeg: iedereen tussen 8 tot 16 jaar kan kiezen uit boeken met harde actie of lekker leesbare fantasieverhalen. Alles is mogelijk met de vakantietas van de bibliotheek!

Vanaf half juni tot begin september kan de tas worden opgehaald bij de servicedesk van de FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De leentermijn voor alle bibliotheekmaterialen is van 7 juli t/m 18 augustus zes weken. Gaat u eerder met vakantie? Vraag dan een extra leentermijn aan één van onze medewerkers.