Verbouwing Serviceplein Dronten

Gepubliceerd op: 21 augustus 2018 08:56

Het Serviceplein in De Meerpaal wordt verbouwd van maandag 27 augustus tot en met zaterdag 1 september. Tijdens de verbouwing blijven het Serviceplein en FlevoMeer Bibliotheek open.

De informatiebalie krijgt een nieuwe plek en ook de in- en uitlevercomputers van de bibliotheek zullen worden verplaatst.

Op 27 augustus zullen de werkzaamheden van start gaan. De in- en uitlevercomputers van de bibliotheek zullen worden weggehaald en op deze plek komt de nieuwe servicebalie. In deze opstelling loopt u bij binnenkomst gelijk tegen de balie aan. Achter deze balie zal het in- en uitleverpunt van de bibliotheek worden gerealiseerd. Op de oude plek van de servicebalie komt extra zitruimte in de vorm van een bar. Met deze nieuwe opstelling hopen beide organisaties u nog beter van dienst te kunnen zijn met al uw vragen over cultuur, welzijn en educatie.

Tijdens de verbouwing zullen zowel het Serviceplein als FlevoMeer Bibliotheek open blijven voor het publiek. Het in- en uitlenen zal in deze week tijdelijk op een andere plek plaatsvinden. Ook is het Serviceplein gewoon bereikbaar voor al uw vragen. Op maandag 3 september is de verbouwing afgerond en zal het vernieuwde Serviceplein een feit zijn.