Vind je passie tijdens Krachtpatsertjes

Gepubliceerd op: 18 mei 2017 13:38

Lelykracht start woensdag 24 mei met een nieuw programma voor kinderen tussen de vijf en zeven jaar: Krachtpatsertjes. Op deze leeftijd zijn kinderen vaak druk met zwemles, maar zodra ze het zwemdiploma binnen hebben, is het tijd voor een nieuwe vrijetijdsbesteding. Lelykracht helpt deze krachtpatsertjes om hun passie te ontdekken.

Loopt uw kind ook met de vraag: welke hobby past bij mij? Geef hem/haar dan op voor Krachtpatsertjes op woensdag 24 mei in Sportcentrum De Koploper. We organiseren tussen 13.00 en 15.00 uur allemaal leuke activiteiten, zoals een judoclinic en workshops dansen en zingen. Uw kind kan verschillende activiteiten uitproberen en krijgt na afloop een leuke goodiebag.

Ga naar www.lelykracht.nl/krachtpatsertjes voor meer informatie en om in te schrijven.De eerste 100 deelnemers mogen met één ouder/verzorger gratis zwemmen en de spectaculaire opening van de buiten waterspeeltuin bijwonen! Lelykracht is een initiatief van Kubus, Sportbedrijf Lelystad, FlevoMeer Bibliotheek en Welzijn Lelystad.