Ondernemers

Bibliotheek voor Ondernemers

De Bibliotheek voor Ondernemers is opgezet om ondernemers de mogelijkheid te geven om van onze faciliteiten gebruik te maken. Wij bieden leerzame workshops aan en natuurlijk de tijd om te met andere ondernemers te netwerken. Het behoort ook tot de mogelijkheden om workshops op maat te ontwikkelen, er staat een heel mediateam klaar. Er is volop informatie beschikbaar in de bibliotheek om je onderneming succesvoller te maken: een goed en actueel assortiment zoals databanken, management boeken, kranten, tijdschriften en ander naslagwerk.

Ondernemer vertelt

Een cursus MailChimp, dat is handig. “MailChimp had ik al gedownload en ik was al aan het oefenen met het programma toen ik zag dat de Bibliotheek voor Ondernemers een cursus MailChimp aanbood”, aldus Elsbeth de Groot.

MAC3PARK

MAC3PARK is de grootste verhuurder van zakelijk vastgoed in Flevoland en biedt zijn huurders tal van mogelijkheden die de groei stimuleren of van nut zijn voor de bedrijfsvoering. 

Werken op de wifi

Op zoek naar een werkplek? Bij al onze vestigingen is er plek om te werken en kan gebruik worden gemaakt van de gratis wifi.

Ondernemerspunt Dronten

In het ondernemerspunt werken ondernemers, overheid en onderwijs samen ten dienste van de Dronter ondernemer. Met een compleet aanbod aan kennis van (oud-) ondernemers en specialisten.

ZEP Service

Zoeken naar betrouwbare en relevante informatie kost tijd. Kies voor ZEPservice, met een omvangrijke bronnencollectie, en u bent snel up-to-date!

Contact

Heeft u vragen over de Bibliotheek voor Ondernemers? Dan kunt u altijd een e-mail sturen of contact met ons opnemen via één van de vestigingen. Wilt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Bibliotheek voor Ondernemers? Dat kan natuurlijk ook, klik op onderstaande knop.