• Leer alles over het populaire social media platform

    Pinterest is een social media platform dat al jaren populair is; het is een van de snelst groeiende social media toepassingen op dit moment.

  • Dé plek voor, door en van ondernemend Dronten!

    In het ondernemerspunt werken ondernemers, overheid en onderwijs samen ten dienste van de Dronter ondernemer. Met een compleet aanbod aan kennis van (oud-) ondernemers en specialisten.

Actueel

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

ZEPservice

ZEPservice is sneller, goedkoper en completer! Dagelijks veel tijd kwijt aan het zoeken naar informatie die nodig is voor de onderneming? En merkt u dat er voor steeds meer informatie betaald moet worden? ZEPservice biedt toegang tot talloze bronnen, inclusief betaalde items en geeft deze weer in een totaaloverzicht op momenten die u zelf kiest. Bij een abonnement ontvangt u een gratis lidmaatschap van FlevoMeer Bibliotheek voor 1 jaar.

Ondernemers digivaardig

Een onderneming online zichtbaar maken met Facebook, Twitter, Google maps door zoekmachine optimalisatie of met een digitale nieuwsbrief? Leer het met deze instructiefilmpjes!  

Bibliotheek voor Ondernemers

Flyer Bibliotheek voor Ondernemers

De Bibliotheek voor Ondernemers bestaat uit een activiteitenaanbod speciaal voor ondernemers. Tijdens deze activiteiten is er gelegenheid voor ondernemers om zichzelf te verrijken, te ontplooien en te inspireren. Het aanbod is zeer divers en kan uiteenlopen van een workshop, een lezing of het bezoeken van een congres. Natuurlijk is het ook mogelijk ondernemende werknemers te laten deel nemen aan het aanbod.  

Nieuwsbrief voor ondernemers

Contact