Ondernemers

Bibliotheek voor Ondernemers

De Bibliotheek is er ook voor Ondernemers! Wij nodigen ondernemers van harte uit  om van onze faciliteiten gebruik te maken, en er is veel mogelijk.

Er al eens aan gedacht de bibliotheek te gebruiken als heerlijke rustige werkplek of een af te spreken met andere ondernemers?

Het huren van een ruimte, of in samenwerking met de bibliotheek een workshop aanbieden, we delen de opbrengsten, behoren zeker tot de mogelijkheden. Ook  is er volop informatie beschikbaar in de bibliotheek om jouw onderneming succesvoller te maken: een goed en actueel assortiment zoals databanken, managementboeken, kranten, tijdschriften en ander naslagwerk.

Heb je andere wensen, je bent welkom. Bel of mail een vestiging en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Ondernemerspunt Dronten

In het ondernemerspunt werken ondernemers, overheid en onderwijs samen ten dienste van de Dronter ondernemer. Met een compleet aanbod aan kennis van (oud-) ondernemers en specialisten.

MAC3PARK

MAC3PARK is de grootste verhuurder van zakelijk vastgoed in Flevoland en biedt zijn huurders tal van mogelijkheden die de groei stimuleren of van nut zijn voor de bedrijfsvoering. 

Werken op de wifi

Op zoek naar een werkplek? Bij al onze vestigingen is er plek om te werken en kan gebruik worden gemaakt van de gratis wifi.

ZEP Service

Zoeken naar betrouwbare en relevante informatie kost tijd. Kies voor ZEPservice, met een omvangrijke bronnencollectie en je bent snel up-to-date!

Contact

Heb je vragen over de Bibliotheek voor Ondernemers? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze vestigingen. Wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Bibliotheek voor Ondernemers? Dat kan natuurlijk ook, klik op onderstaande knop.